Oldal kiválasztása

A Vorwerk bemutatja az új Kobold Takarító rendszert, mely immár Magyarországon is elérhető!

Az egyszerű csempék, laminált- és fából készült padlók egyre népszerűbbé válnak modern otthonainkban. Az otthonos hangulathoz kényelmes kanapék és szőnyegek járulnak hozzá, melyekben a por mélyen megül. A felhalmozódott port és koszt célszerű rendszeresen eltávolítanunk bútorainkból. A Vorwerk most bemutatja a legújabb multifunkcionális Takarító rendszerét, mely ötvözi a hatékony, egyszerű használatot az időtlen kivitelezéssel, és a különböző felületek eltérő igényeire összpontosít.

A Kobold VK200 Álló porszívó, az új generációs rendszer középpontja. Az egyedülálló takarító rendszer minden padlófelületet hatékonyan tisztít – legyen szó egyszerű csempéről, hajópadlóról vagy akár szőnyegről – hat cserélhető takarító fejjel rendelkezik, melyek teljes körűen az egyes felületek igényeihez alkalmazkodnak. Nem csak a szőnyegek és keménypadlók, hanem a kárpitok és matracok szennyeződéseinek tisztításában is hatékony. A készülékben található Kobold FP200 3-az-1-ben prémium Hepa-zsák csapdába ejti az allergiát kiváltó részecskék 99,99 %-át. A Független Vizsgálati Intézet, TÜV Nord tanúsítványa szerint, az új termék megoldást jelent allergiás betegek számára, hiszen nem csak a padlót képes megtisztítani, hanem egyidejűleg megszűri a levegőt is. Nemcsak otthona, de Ön is fellélegezhet!


INNOVATÍV, IDŐTÁLLÓ, HATÉKONY

Az új Kobold VK200 álló porszívó megkönnyíti a takarítást, és élmény a használata. A Kobold EB400 Automata Elektromos porolófej egyedülálló ultrahang szenzoros technológiát használ, hogy felismerje a tisztítani kívánt padlófelületet. Ezt követően automatikusan, a felülethez megfelelően módosítja szívóerejét, a kefehenger sebességét, valamint a kefe és a padló közti távolságot 0.7 másodpercen belül, tehát rugalmasan reagál bármilyen felületre. Kiemelkedően energia-hatékony: köszönhetően az innovatív kettős motor rendszerének, mely rendkívüli eredményeket ér el, mindössze 75W felhasználásával. Számtalan előnyével, mint például az automatikus Start/Stop rendszerével, a Kobold VK200 álló porszívó elnyerte a legjobb „A” energiaosztályú minősítést, nem kevesebb, mint négy elvárásnak megfelelve.

A porzsákcsere még sosem volt ilyen egyszerű; az új, összehajtott Kobold FP200 3-az-1-ben prémium Hepa-zsákot egyszerűen a porszívó nyakába helyezzük, mely a bekapcsolás alkalmával felfújja önmagát. A készüléken található LED kijelző segítségével ellenőrizni tudjuk a porzsák telítettségi szintjét. A porzsák eltávolítása szintén rendkívül egyszerű és higiénikus.


SZAKÉRTŐ MINDEN FELÜLETHEZ

Az új Kobold VK200 tisztító berendezés hat, cserélhető speciális fejjel rendelkezik, melyek segítségével könnyen megbirkózik a háztartásban megjelenő kihívásokkal. Egyedülálló formatervezésének köszönhetően még a nehezen elérhető sarkokban is bizonyít. A tartozékok egyszerűen és kényelmesen, egyetlen csuklómozdulattal le-, illetve felcsatolhatóak.
A Kobold SP530 felmosó fej páratlan nedves tisztítást biztosít a keménypadló felületeken. Mindössze 100ml víz felhasználásával akár 20m² makulátlanul tiszta és foltmentes területet eredményez.


KETTŐ AZ EGYBEN

A Kobold VF200 Szőnyegtisztító fej a hatékony és higiénikus mélytisztításnak köszönhetően gondoskodik otthonunk tisztaságáról. Az új kialakítású fej a munka során automatikusan oszlatja el tartályából a megfelelő mennyiségű Kobosan tisztítóport, melyet egyidejűleg dolgoz be a szőnyegszálakba. Az átdolgozott felületet a rövid száradási idő letelte után átporszívózzuk, ezzel eltávolítva a szennyeződéseket. Ezzel a rendkívül alapos tisztítási folyamattal az allergiások számára is kedvező eredményeket érhetünk el. Garantáltan tiszta, higiénikus lesz a szőnyegünk!

A Vorwerk mérnökei kifejlesztettek továbbá egy hatékony párosítást a matracok és kárpitok mélytisztítására. Az MP440 matractisztító fej mélyen bedolgozza a Lavenia matractisztító port a tisztítandó felület anyagába, ezután az MR440 matracporoló fej gumiszalagjai fellazítják, felszínre hozzák, majd eltávolítják a makacs szennyeződéseket. Kétlépcsős takarító funkciójának és a rezgő mozgást végző gumiszalagoknak köszönhetően azonnal és hatékonyan távolítja el akár az elhalt hámsejteket, a poratkákat és azok ürülékét. Ez azt jelenti, hogy mindenki – nem csak allergiában szenvedők – számára, édesebb lesz az álom. A Kobold PB440 Elektromos kárpitporoló fej ideális megoldást kínál mindent kárpitozott felület és fotel mélytisztítására.


Tudjon meg többet még ma az új Kobold VK200-ról!
Foglaljon időpontot szakértőinkhez, látogasson el bemutató központunkba, tekintse át webshopunkat, vagy érdeklődjön a 0623/332-490-es, vagy a +36-20/563-20-52-es ügyfélszolgálati telefonszámon.

Pin It on Pinterest

Share This