Oldal kiválasztása

Szeretnénk megmutatni egy videót arról a jelenségről, melyet valamilyen formában szinte mindenki megtapasztal mostanában. 

 

Napjainkban az emberek egyre kevesebb időt töltenek a szabadban. Persze akadnak kivételek, de a legtöbben bezárkóznak, nyomkodják az okos kütyüjüket, leülnek a tv elé stb…

 

Természetes, hogy szeretünk délutánonként kicsit lazítani, pihenni, de érdemes odafigyelni, mert a bezárkózás hatalmas veszélyekkel járhat.
Rengeteg por vesz minket körül a mindennapokban, még saját otthonunkban is. Éljük az életünket, mintha mindig is így lett volna. Ezt tanultuk otthon vagy ezt látjuk az ismerősöknél, barátoknál. Mindenki így él (legalábbis látszólag). Teljesen leszigeteljük a házunkat: nemcsak a falakat, hanem az ablakainkat is. Elzárjuk a levegő útját, nincs semmi mozgás. De ha be nem jöhet, akkor ki sem mehet! Ezzel nem is lenne feltétlen baj, ha allergénmentes környezetben élnénk, azonban ez sajnos nem valósul meg.

Gondoljon bele, hogy amikor télen bekapcsolja a fűtést, a meleg levegővel együtt az a sok por és allergén anyag is az otthonában kering, ami még nyáron rekedt odabenn. Vagy, hogy nem véletlen porolták régen a szőnyegeket. A mai világban azonban sajnos ezt a technikát már nem alkalmazzuk (vagyis a VORWERK Koboldjai igen!).

Olyan nagyon ritkán valósul meg, hogy teljesen tiszta egy lakás, hiszen a port mi magunk termeljük: elhalt hámsejtek, hajszál, szőr; vagy mi hozzuk be a lakásba: cipővel, ruhán, tárgyakkal. Így erre már csak az nyújt megoldást, ha megfelelő eszközökkel szállunk szembe a porokkal és más allergén anyagokkal! A boltokban vásárolható készülékek sajnos a legtöbbször nem képesek a megfelelő hatékonyságra.

Gondoljon bele: amikor a porszívóját használja, az nem szedi fel a LÁTHATÓ kosz egy részét? Nem birkózik meg a hajszálakkal és a szőrrel? Ha a látható szennyeződések egy részét sem képes eltávolítani, akkor mi történik az apró szemcsékkel? Mi történik a poratkával? Mi történik a pollennel? Ugye elég csak rágondolni, és már érzi is azt a kellemetlen szagot, ami a porszívó bekapcsolásakor az egész teret betölti? Talán már nem is szeret porszívózni?  Igen… Jól sejti… Az a porszag a fel nem szedett por, a porszívó által levegőbe visszafújt allergén anyag, a kanapéról felkavart poratka… Biztos, hogy ezt be akarja zárni az otthonába?!

 

Folyamatosan szeretnénk felhívni az emberek figyelmét arra, hogy nem csak lakásunk telítődik porral, hanem ezáltal szervezetünk is. Próbáljuk minél több emberhez eljuttatni, hogy milyen hatással lehet ez ránk, és hogy miként kerülhetjük el a bajt, amit okozhat.
Ez a kisfilm tökéletesen szemlélteti a fentieket. Amikor azt mondjuk, hogy egy jó és minőségi porszívó életmentő lehet, azt a szó szoros értelmében mondjuk!

 

 

 

FIGYELEM! A videóban angolul beszélnek, de szükség esetén be tudsz állítani hozzá magyar feliratot a beállításokban.

 

Kattints a lejátszásra és nézd meg a videót!

 

Videó forrása:  https://www.velux.com/indoorgeneration

Szép napot, Angi voltam!

Pin It on Pinterest

Share This