Oldal kiválasztása

Családi vállalkozás

Hagyományokkal és hosszútávú gondolkodással

A Vorwerk cég családi vállalkozásként indult 1883-ban, a németországi Wuppertalban. Az alapítók, Carl és Adolf Vorwerk eleinte szőnyeggyártással foglalkoztak, azonban néhány évtizeden belül alkalmazkodniuk kellett az idők változásához.

A cég nemzetközileg sikeres szerepét annak köszönheti, hogy hajlandó elfogadni a változásokat, és küldetésének a kivételes minőség forgalmazását tartja. A Vorwerk & Co.-t 1883-ban alapították Wuppertalban, és a vállalat történelmének több mint 130 éve alatt átállt a szőnyeggyárról egy széles körűen diverzifikált, nemzetközi vállalati csoportra. Ennek ellenére a Vorwerk a mai napig családi vállalkozás.

Ez a Vorwerk!

A Vorwerk a folytonosságot, a változást és a személyes kapcsolatot jelenti.

Ezek az értékek fontos útmutatásként szolgálnak mindennapi munkánk során, és az utolsó betűjükig betartjuk őket.
A Vorwerk üzleti modell magában foglalja a kivételes termékek és szolgáltatások fejlesztését, gyártását és közvetlen értékesítését.

Csupán húsz év alatt jelentős térhódításba kezdett a német Kobold. 1938-ban Olaszországban megalakult az első nemzetközi Kobold cég, a Vorwerk Folletto, majd 1949-ben gazdára talált az 1 000 000. porszívó.

2004-től nemcsak a házimunka során igyekszünk vásárlóinkat szolgálni, hanem a szépségápolás felé is nyitott cégünk, hiszen az amerikai székhelyű a JAFRA Cosmetics is csatlakozott cégcsoportunkhoz.

Jelenleg az alábbi vállalatok tartoznak a Vorwerk globális irányítása alá.

   Kobold termékcsalád

   Thermomix

  Feelina

  Jafra

  Hectas Facility Services

  Vorwerk Carpets

  Akf bank

Világszerte több mint 610 000 ember dolgozik a Vorwerknél,

közülük több mint  600 000 független értékesítési partner.

Gyártási folyamataink során környezetbarát műanyagokat és mérgező kadmiumtól mentes színezőanyagokat használunk. Tartózkodunk a környezetkárosító égésgátló anyagok alkalmazásától. A porzsákokhoz nem oldódó ragasztót és biztonságos műanyagot használunk. Használati utasításainkat olyan papírra nyomtatjuk, amelynek faanyaga felelősségteljesen kezelt erdőkből származik.

A Vorwerk tagja egy kizárólag a csomagolási hulladékok szelektív begyűjtésére és hasznosítására létesült rendszernek (Dual System), amelynek működése megfelel az EU vonatkozó irányelveinek, és amely a Zöld Pont védjegyet adományozza. Részt veszünk a csomagolóanyag hulladék begyűjtésében és újrafelhasználásában is.

A Vorwerk termékek más módon is kímélik a környezetet: kevés áramot fogyasztanak, miközben maximális hatékonysággal rendelkeznek.

Környezetbarátnak lenni a Vorwerknél annyit jelent, hogy minden munkafolyamatnál figyelembe vesszük a környezetet.

Pin It on Pinterest

Share This