[Angi Blogja] Te is terveztél tavaszra nagytakarítást? Összegyűjtöttem Neked az 5 leghatékonyabb eszközt és módszert!

Szia, a nevem Angi! Hogy ki is vagyok? A tegnapi cikkben elolvashatod! Kattints érte ide! Mint ahogyan ott megígértem, máris jelentkezem az első bejegyzésemmel, hogy megoszthassam Veled a tippjeimet!

A fiókok és a szekrények tartalmának szortírozásától, a régi dolgainktól való megváláson keresztül minden zug alapos tisztításáig a takarítási feladatok többsége előtérbe kerül a tavaszi nagytakarításkor – háziasszonyként ezt én is jól tudom… Sok ember érez ilyenkor indíttatást, hogy mély, alapos takarítást végezzen otthonában.
Én ilyenkor extra időt szakítok a takarításra. Te is így vagy vele?

 

Ha igen, a gyors és hatékony munka érdekében összegyűjtöttem Neked az 5 leghasznosabb tippet!

 

1. Fiókok és szekrények átválogatása:
Egyből a közepébe! Ahogy általában mindenkinek, nekem is a nagytakarítási listám első helyén a szekrényeim és fiókjaim tartalmának a szortírozása áll. A legjobb módja a tároló helységek rendszerezésének, ha kategorizáljuk őket. Talán nem is gondolnád, de egy filléres beruházás, a fiókelosztó, nekem egész évben segítséget nyújt. Ez azért hasznos, mert ezzel könnyedén elválaszthatod és rendben tarthatod a fiókjaidat.

Fontos, hogy amikor üresek a fiókjaid, távolítsd el belőlük a port és a szennyeződéseket! A VC100 Morzsaporszívónk ehhez a legkiválóbb, hiszen könnyedén összeszedi a nehezen elérhető zugokból is a koszt, különösebb erőkifejtés nélkül, köszönhetően a könnyű, ergonomikus és vezeték nélküli dizájnnak.

 

2. Pókhálók és por eltávolítása:
Te is észrevetted már, hogy a nagytakarítás során valahogy mindig újabb pókhálókkal találkozol? Én például akkor szoktam, amikor a szekrények tetején lévő, vagy a falon megtelepedett porréteget távolítom el.

Mindezekre a leggyorsabb és legalaposabb segítő a Kobold SD15 Portörlő Fej, mely a Kobold VK200 állóporszívóhoz csatlakozva megbízhatóan szedi össze a finom port, a nagyobb porszemcséket és a pókhálót is egyetlen mozdulattal.

 

3. Ablakok tisztítása:
Te is ilyenkor tisztítod meg az ablakaidat? – hát én is!
Egy kis befektetéssel szuper gyors és könnyű lesz elérned a tökéletes eredményt.

A VG100 Elektromos Ablaktisztítóval a tiszta siker felé vezető utat feleannyi idő alatt teheted meg. Miközben az ablakot egyenletesen benedvesíti, a szennyeződést eltávolítja és a piszkos vizet közvetlenül elporszívózza. Az eredmény: csíkmentes tisztaság, még napsütésben is.

 

4. Ruhák szortírozása:
Ajjaj… – hát nem ez a kedvenc részem… De hát a tavasz a megújulás időszaka! – pont ezért a ruhatárunk frissítése nagyon fontos. Nem lepődnék meg, ha te is találnál olyan ruhákat a szekrényedben, amiknek az elmúlt év során még csak nem is köszöntél.
Na, pontosan ezek azok a ruhadarabok, melyekre figyelmet kell fordítanod most, a szortírozás során! Nyilván lesznek olyan darabok is, amik már elkoptak, ezeknek egyértelmű a sorsuk… Azokat viszont, amiket csak egyszerűen nem használtam az elmúlt év során, én elajándékozom, ha valószínűleg nem fogom többet hordani – miért ne tennél te is így?

 

5. Szegélylécek tisztítása:
A szegélylécek tisztítása tipikusan az a terület, ami a mindennapos takarítási rutinomból sokszor kimarad, de nagytakarításkor mindig a figyelmem középpontjába kerül.
A legrövidebb idő alatt és a leghatékonyabban a Kobold VD15 szettel fogod tudni ezt a munkafolyamatot elvégezni – hidd el, tapasztalatból tudom.

A Kobold VD15 szegélyléc kefével a réseket, a dugaljakat és a szegélyléceket is könnyedén letakaríthatod nyújtózkodás és hajolgatás nélkül.

 

 

A Vorwerk termékeivel szuper gyors a nagytakarítás! Te is szeretnél idén igazán hatékony lenni?
Munkára fel a Vorwerkkel – Angi voltam!

Pin It on Pinterest

Share This