Oldal kiválasztása

Csillogó padlók a Kobold SP530 felmosóporszívóval!

Végérvényesen megérkezett a tavasz. Ebben a jó időben élvezzük a napsütést és a természetet! Kirándulás a családdal, piknik a parkban vagy játék a kertben. Sokszor épp a végeláthatatlan házimunka miatt nem jut idő az élet apró örömeire. A leghosszadalmasabb feladatok közé tartozik a padló tisztántartása is, hiszen gondoljunk csak bele: nem elég csupán végigszaladni egy felmosóronggyal a lakáson!

Ha ragyogó tisztaságot szeretnénk, akkor először alaposan fel kell söpörnünk, majd a felmosást követően meg kell várnunk a száradást is. Szeretné lerövidíteni ezt a folyamatot?

Akkor a Kobold SP530 felmosóporszívó a válasz! A Kobold SP530 felmosóporszívó a porszívózást és a felmosást egyesíti egyetlen készülékben. Könnyen használható, környezettudatos és gyors! Legyen szó bármilyen keménypadló felület megtisztításáról, percek alatt végezhet, miközben csíkmentes ragyogást kölcsönöz parkettájának, járólapjának vagy épp márványpadlójának. Ráadásul, nemcsak hatékony, hanem környezetkímélő is, hiszen 20 nm padló felmosásához alig 80 ml folyadékra van szükség! A még tökéletesebb hatás érdekében a Vorwerk szakemberei több speciális tisztító kendőt is kifejlesztettek a Kobold SP530 felmosóporszívóhoz: a Dry, azaz száraz tisztító kendő, olyan speciális mikroszálas kendő, ami víz használata nélkül tesz elérhetővé valódi tisztaságot, megnövelve a két takarítás közötti időtartam hosszát. Az univerzális Soft mikroszálas tisztító kendő valamennyi padlótípus feltörlésére alkalmas.

Parketta tisztító kendőt parketta, fa és laminált felületeken érdemes használni. Hasznos SP530 kiegészítő a Koboclean Parkett, mely a fapadlókon és parkettákon fejti ki tisztító hatását. Minden más kemény-burkolathoz pedig a Koboclean Universalt ajánljuk.

Pin It on Pinterest

Share This