[Angi Blogja] Mostanában elég nagy hangot kap a környezetszennyezés a médiában, így biztosan te is olvasol és hallasz róla nap mint nap. Most nézzük egy kicsit a mi oldalunkról.

Évente, hetente, sőt naponta is eszméletlenül sok műanyag kerül ki a háztartásokból a világon, és ezért lenne fontos, hogy ne pazaroljunk. Próbáljunk kevesebb egyszer, maximum kétszer használatos dolgokat venni.

Ha már környezetszennyezés, ha már használhatóság…

 

Számomra nagyon fontos, hogy valami minőségi legyen, hiszen ha valamiért pénzt adok ki, nem szeretném rövid időn belül kidobni. Rengeteg porszívót látott már nálunk a nappali, egyik szebb volt, mint a másik, de sajnos egyik sem tartott túl sokáig, maximum 3-4 évig, ezután pedig kukaprogram, amivel szennyezte a környezetünket.

 

Persze besétál az ember az első szaküzletbe, ahol kedvére válogathat a színesebbnél színesebb termékek között (némelyiknek az ára is nagyon színes), megnéz néhány számot a doboz oldalán (Szuper a watt szám. Oké, elég hosszú a kábel. A++? Jaj de jó! Porzsákos vagy nem? Igazából mindegy, jó lesz!) Miután az adatokat elolvassuk, persze a feléről azt sem tudjuk, mi mit jelent, hazavisszük mindenféle kipróbálás nélkül a porszívót és büszkén nyugtázzuk, milyen szerencsések vagyunk, hogy vettünk egy szuper készüléket és ráadásul milyen jó áron volt.

 

Ezek a porszívók, amiket átlagosan megvesznek egy háztartásba 40.000-60.000 Ft között mozognak. Ha kiszámoljuk, hogy az elmúlt 15-20 évben hányszor kellett ezeket cserélni… hm, rájön az ember, lehet, hogy érdemesebb befektetni egy drágább, minőségibb készülékbe nemcsak a magunk, de a környezetünk érdekében is.

 

 

Többek között ezért tartja a Vorwerk is nagyon fontosnak a minőséget. A készülékek tervezői éveken át dolgoznak egy-egy terméken, mire az tökéletesen a forgalomba kerülhet. Mindig kiemeljük, hogy mennyire fontos az eredeti alkatrészek használata, hiszen ez is elősegíti a Koboldok élettartamát, valamint szívesen karbantartjuk, kitisztítjuk minden egyes ügyfelünk készülékét, akár évekkel később is.

 

 

Válaszd Te is a minőséget, és ne szennyezd a környezeted! – Angi voltam!

Pin It on Pinterest

Share This