SP530 nedves porszívózás

Tökéletes tisztaság fele annyi idő alatt

A háztartás takarítása során elérhető időmegtakarítás a lehető legjobb érv az SP530 elektromos keménypadló fej választása mellett. Egyidejűleg, egyetlen lépésben porszívózza és mossa fel a keménypadlókat, mint a parkettát, a laminált padlót, a csempét és a kőpadlót. Egyszerűen nagyszerű!

egyetlen művelet

Felporszívóz és felmos egyetlen művelettel

minden padlótípusra

Ideális parkettára, laminált padlóra, csempére és kőpadlóra

időspórolás

50%-os időspórolás

alapos és kényelmes

Alaposan és kényelmesen tisztít

kevés vízfelhasználás

Nagyon kevés víz- és tisztítószer felhasználás

bútorok alatti takarítás

Ideális a bútorok alatti takarításhoz

50%-os időspórolás, 100%-os tisztaság

SP530 takarító berendezés

Hogyan működik – a helyes felhasználás

SP530 kendő benedvesítése

A tisztító kendő benedvesítése

Öntsön az adagoló flakonba 5 ml Koboclean tisztítófolyadékot, és töltse fel vízzel (max. 500 ml). Ezután az adagoló flakon segítségével egyenletesen oszlassa el az összerázott tisztítófolyadékot a megfelelő mikroszálas tisztító kendő hátoldalán. Maximum 100 ml folyadékra van szükség egy 20 m2-es terület tisztításához.

A tisztító kendő rögzítése

A mikroszálas felmosókendőt rögzítse a kendőtartó kazettára, és oldalról csúsztassa a készülékbe. Kapcsolja be a Kobold VK200-at (auto fokozaton), és zárja le a másodlagos levegőkiáramlás fedelét.

SP530 kendő rögzítése
SP530 nedves porszívózás

Nedves porszívózás

Porszívózás és felmosás egy időben

A Kobold SP530 két szívócsatornáján keresztül hatékonyan felporszívózza a durvább szennyeződéseket. A két szívónyílás között elhelyezkedő tisztítókendő tartó kazetta percenként 1.350 mozdulatot tesz.
A kendőtartó kazetta oszcilláló mozgásának köszönhetően a Kobold SP530 szinte önállóan siklik a padlón. Amellett alaposan és egyben gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket a pórusok mélyéről.

A megfelelő tisztítókendő

univerzál soft kendő

Kőpadló

Az érzékeny kemény padlók specialistája: az MF530 Univerzál Soft (puha) tisztítókendő ideális a nyíltpórusú padlóburkolatokhoz, mint a nagyon fényes, nehezen tisztítható, valamint sötét padlókhoz. A mikroszálas kendővel a fényes, foltos felület is tökéletesen tiszta lesz.

SP530 kendő parkettára

Parketta és faburkolat

Ez a tisztító kendő ideális az érzékeny parketta és faburkolatok tisztításához. Az MF530 parketta kendő pamutból készül, így (természetes anyagának köszönhetően) ideális a fafelületekhez.

SP530 kendő keménypadlóra

Minden keménypadlóra

Az elnevezés magáért beszél:az MF530 Univerzális tisztítókendő általánosan használható minden fajta keménypadló tisztítására. A mikroszálas kendő „beépített” tartálya elnyel 100 ml nedvességet. Különösen alkalmas a fugák tisztántartásához. A kendő poliészter, magas mikroszál tartalommal.

SP530 kendő száraz tisztításhoz

Száraz tisztításhoz

Kizárólag száraz tisztításhoz kifejlesztve. Az egyetlen tisztító kendő víztároló funkció nélkül. Poliészter magas mikroszáltartalommal.

Alapfelszereltség

Ez a komplett megoldás az optimális nedves padlótisztításhoz. Szerezze be az innovatív Kobold SP530 elektromos keménypadló fejet egyik kiválasztott szettünkben minden tartozékával együtt szakértőink egyikétől. Foglaljon időpontot az alábi gombra kattintva, és szakértőink egyike örömmel áll rendelkezésére.

SP530 univerzális szett

Kobold SP530 Univerzális szett

Kobold SP530 Elektromos keménypadló fej
Kobold SP530 Adagoló flakon
Koboclean Universal tisztító folyadék
Kobold MF530 Univerzális tisztító kendő (4 db)

Kobold SP530 Parketta szett

Kobold SP530 Elektromos keménypadló fej
Kobold SP530 Adagoló flakon
Koboclean Parketta tisztító folyadék
Kobold MF530 Parketta tisztító kendő (4 db)

SP530 parketta szett

Tartozékok és tisztítószerek

Tökéletes kiegészítői az SP530 elektromos keménypadló fejnek. Csúcskategóriás tartozékainkkal Koboldja csúcsformába kerül.

Megrendelem a webshopban >>>

Pin It on Pinterest

Share This