Oldal kiválasztása

A felmosó és vödör mára már a múlté

Egy készülék, két haszon: Egyidejűleg, egyetlen lépésben porszívózza és mossa fel a keménypadlókat, mint a parkettát, a laminált padlót, a csempét és a kőpadlót! A háztartás takarítása során elérhető időmegtakarítás a lehető legjobb érv az SP600 automata elektromos keménypadló fej választása mellett. Jó a padlójának – jó Önnek. Ha a házimunkát gyorsabban befejezi, akkor több ideje jut másra!

egyetlen művelet

Porszívózás és felmosás egy lépésben!

minden padlótípusra

Ideális parkettára, laminált padlóra, csempére és kőpadlóra

időspórolás

50%-os időspórolás

alapos és kényelmes

Egyszerű kezelhetőség, kényelmes kendőcsere

kevés vízfelhasználás

optimális vízmennyiséget biztosító automata vízadagoló rendszer

bútorok alatti takarítás

Automata start-stop funkció és LED kijelző

50%-os időspórolás, 100%-os tisztaság

SP530 takarító berendezés

Kobold SP600

A keménypadlófelületek tisztításának legújabb generációja

 Kényelmes és gyors kendőcsere

 Mikroszálas tisztítókendő

 Beépített víztartály

 Automatikus vízadagolás

 Egyszerű kezelhetőség

 Precíz takarítás a szélek mentén

 LED kijelző a vízadagolás követésére

Hogyan működik – a helyes felhasználás

SP530 kendő benedvesítése

A víztartály feltöltése

Töltsön a víztartályba 3 ml Koboclean tisztítófolyadékot, amit a tartály kupakjával mérhet ki, majd ezt követően 260 ml vizet. Ezután helyezze vissza a helyére a tartályt, hogy az egyenletesen eloszlathassa a tisztítófolyadékot a megfelelő mikroszálas tisztító kendő hátoldalán. Maximum 260 ml folyadékra van szükség egy 60 m2-es terület tisztításához.

A tisztító kendő rögzítése

A mikroszálas tisztító kendőt egyszerűen helyezze a kendőtartó kazettába, tegye a padlóra, majd egy könnyed mozdulattal billentse hátra a készüléket, gurítsa a kendő fölé és billentse rá az SP600-as fejet. A kendőtartó kazetta hallhatóan bepattan a keménypadló fejbe.

SP530 kendő rögzítése
SP530 nedves porszívózás

Nedves porszívózás

Porszívózás és felmosás egy lépésben

A Kobold SP600 két szívócsatornáján keresztül hatékonyan felporszívózza a durvább szennyeződéseket. A két szívónyílás között elhelyezkedő tisztítókendő pedig percenként 1.350 mozdulatot tesz. A kendőtartó kazetta oszcilláló mozgásának köszönhetően a Kobold SP600 szinte önállóan siklik a padlón. Amellett alaposan és egyben gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket a pórusok mélyéről.

A megfelelő tisztítókendő

univerzál soft kendő

Kőpadló

Az érzékeny kemény padlók specialistája: az MF600 Univerzál Soft (puha) tisztítókendő ideális a nyíltpórusú padlóburkolatokhoz, mint a nagyon fényes, nehezen tisztítható, valamint sötét padlókhoz. A mikroszálas kendővel a fényes, foltos felület is tökéletesen tiszta lesz.

SP530 kendő parkettára

Parketta és faburkolat

Ez a tisztító kendő ideális az érzékeny parketta és faburkolatok tisztításához. Az MF600 parketta kendő pamutból készül, így (természetes anyagának köszönhetően) ideális a fafelületekhez.

SP530 kendő keménypadlóra

Minden keménypadlóra

Az MF600 Univerzális tisztító kendő általánosan használható minden fajta keménypadló tisztítására. Különösen alkalmas a fugák tisztántartásához. A kendő 3 féle mikroszál tartalma által biztosítja a tökéletes tisztaságot minden felületen.

SP530 kendő száraz tisztításhoz

Száraz tisztításhoz

Kizárólag száraz tisztításhoz kifejlesztve. Az egyetlen tisztító kendő víztároló funkció nélkül, 3 féle mikroszál tartalommal.

Vélemények

A legmegbízhatóbb termékek, én évek óta használom őket. Porszívót és ablaktisztítót. Nincs olyan cég, amelynek terméke megközelítené a Vorwerk gépeit. Azt kapod amit kínálnak és amit vársz. Nem olcsó, de ez a minőség.
Mohácsiné Kakuk Andrea Dominika

Ott a pont. 😉 Rabja vagyok a márkának lassan 20 éve! 😍

Palla Hajnalka

Alapfelszereltség

Ez a komplett megoldás az optimális nedves padlótisztításhoz. Szerezze be az innovatív Kobold SP600 elektromos keménypadló fejet egyik kiválasztott szettünkben minden tartozékával együtt szakértőink egyikétől. Foglaljon időpontot az alábi gombra kattintva, és szakértőink egyike örömmel áll rendelkezésére.

SP530 univerzális szett

Kobold SP600 Univerzális szett

Kobold SP600 Elektromos keménypadló fej
Koboclean Universal tisztító folyadék
Kobold MF600 Univerzális tisztító kendő (3 db)

Kobold SP600 Parketta szett

Kobold SP600Elektromos keménypadló fej
Koboclean Parketta tisztító folyadék
Kobold MF600 Parketta tisztító kendő (3 db)

SP530 parketta szett

Tartozékok és tisztítószerek

Tökéletes kiegészítői az SP600 automata elektromos keménypadló fejnek. Csúcskategóriás tartozékainkkal Koboldja csúcsformába kerül.

Megrendelem a webshopban >>>

Pin It on Pinterest

Share This