Oldal kiválasztása

Biztosan Ön is ismer olyan embert, aki egész nyáron orrot fúj, könnyezik vagy köhög. Mi most az allergiások életét is szeretnénk megkönnyíteni!

A pollen, az állati szőr és a levált hámsejtjeik, valamint a házipor nagyon meg tudja nehezíteni azok életét, akik allergiásak. Az okai a kellemetlen tüneteknek mindenhol jelen vannak – és pontosan ott lapulnak meg, ahol a legtöbb időnket töltjük.

 

Egy HEPA-szűrős porszívó, matracvédő és a rendszeres szellőztetés sokat tud segíteni, hogy újra komfortosan érezzük magunkat otthon. Kis erőfeszítés, nagyszerű hatás!

Minden helyiség, beleértve a meghitt, kényelmes helyeket is, mint például a hálószoba, az ágy és a kanapé, veszélyes lehet az allergiában szenvedőknek. Ezek pontosan azok a helyek, ahol a kellemetlen tüneteket kiváltó okok, mint a pollen, az állati szőr és a házipor összegyűlnek. Éppen ezért olyan fontos, hogy otthonainkat pormentes övezetté tegyük.
A jó hír: ha olyan porszívót használ, amelynek Hepa-zsákja van, az megbízhatóan a belsejében tartja az allergéneket, így az erőfeszítés kicsi, az eredmény viszont elképesztő.

Íme a Vorwerk Kobold, amelynek kiváló szűrőrendszere felbecsülhetetlen.
TÜV-tanúsítvánnyal ellátott készülék tökéletes megoldás az allergiában szenvedőknek.

Érdemes gyakrabban kiporszívózni és portalanítani a hálószobát. Kerülje a nyitott szekrények használatát, a növényeket és a porfogókat a hálószobában, a szőnyegek pedig legyenek lehetőség szerint rövid szálúak. Ha szénanáthában szenved, vagy allergiás az állati szőrre, azt tanácsoljuk, hogy gyakran porszívózzon, ráadásul olyan porszívóval, mely alkalmas az allergének megszüntetésére. Fontos, hogy ezt követően mossa fel a padlót. Ha Ön vagy családtagja allergiás, a kis kedvenceket ne engedje be a hálószobába!

 

PB440 elektromos kárpitporolófej segítségével az állati szőrt könnyedén és megbízhatóan el tudja tüntetni a szövettel borított bútorairól.

Az atkák szeretik a nedves közeget. Ez azt jelenti, hogy ha házipor allergiában szenved, fontos otthon is mérni a páratartalmat és olyan alacsonyan tartani, amennyire csak lehet (kb. 45-55% között). Napi háromszori gyors szellőztetéssel el tudjuk ezt érni még allergiaszezonban is. Az ideális hőmérséklet a hálószobában 18 fok körül van. Ha szénanáthában is szenved, fontos a rendszeres szellőztetés: a pollenek száma a városokban reggelente, vidéken az esti órákban a legalacsonyabb.

Bár a kívánt eredményt a Kobold termékek rendszeres használatával el tudja érni,
egy speciális ablakvédő háló szintén a segítségére lehet, hogy a pollenek ne jussanak be a szobákba.

…VAGY TALÁN HISZTAMIN INTOLERANCIA?
Nem mindegy, hogy allergiás, vagy csak érzékeny egy ételre. Lehet, hogy valójában hisztamin intoleranciáról van szó, amikor azt hiszi, hogy asztmás,  szénanáthája van, illetve háziporra, vagy állati szőrre allergiás. Azoknak, akiknek a hisztamintól károsodtak a bélbolyhai, még a sajtra, a csokoládéra és a borra is érzékenyen reagálhatnak. További tünetek lehetnek: fáradtság, étvágytalanság, emésztési problémák, hasfájás, puffadás, hasmenés, hányinger és hányás is.

Hisztamin intolerancia vizsgálattal könnyedén ki lehet szűrni, mi a valódi probléma.

Ismerje meg Ön is a Vorwerk VK 200-zas készülékét! További részletekért kattintson IDE.

Pin It on Pinterest

Share This