Mi az összefüggés az eső és az allergia között? Miért, van összefüggés? Van bizony!

 

 

A kívülállók azt gondolják, hogy az allergiások végre fellélegezhetnek, ha esik az eső, ilyenkor ugyanis átmenetileg valóban csökken a pollenek száma a levegőben. De ami a növényeknek áldás, az sokaknak a legrosszabbat jelenti, egyre erősödik az allergiájuk. A hideg, párás levegő nem kedvez az asztmásoknak, fokozottan kell figyelniük az esetleges rohamokra. A pollenszemek pedig a heves zivataroktól roncsolódnak, és így nagyobb veszélyt jelentenek a tüdőre.

 

A nedves idő ráadásul kedvez a gombák növekedésének, a gombaspóra koncentrációja már többszöröse az egyébként szokásosnak. A penész spórákat a gombák termelik, bárhol megtalálhatók, különösen nedves időben, így valóban nehéz időszak ez a gombaspórára allergiásoknak. Eső után a természet új erőre kap, a pollenek és így az allergia is turbó fokozatra kapcsol. Fű, fa, virág – minden, de minden virágzik, a pollenkoncentráció pedig fokozatosan emelkedik.

 

De most már elég a riogatásból! Ha van megoldás, ha tehet a jobb közérzetért, akkor miért ne tenne? Minden bölcs útmutatás úgy kezdődik, hogy először magunkban és magunk körül tegyünk rendet. Miért lenne ez másként ebben az esetben? És mi köze van ennek az allergiához? 

 

Szervezetünknek szüksége van a pihenésre, a feltöltődésre. Erre leginkább otthon, az éjszakai alvás alatt van ideje. Tiszta, por- és atkamentes környezetben az immunrendszer gyorsan regenerálódik, a leterhelt szervezet új erőre kap és könnyebben ellenáll a külső hatásoknak. Egy megfelelően tisztán tartott lakásban a porallergia is megszűnik, testünk is fellélegzik, már nincs szüksége arra, hogy állandóan védekezési reakciókat indítson az allergia okozta támadások ellen. Egy pihent és egyensúlyban lévő szervezetet hiába bombáznak kívülről, a külső ingerekkel szemben tartani fogja a frontot és nem indulnak el az allergiás folyamatok. Tartsa tisztán otthonát, padlótól a plafonig, és ne felejtkezzen el a matracokról sem! A Kobold segít ebben Önnek! Felülmúlhatatlan hatékonysággal gyűjti össze a port és a szennyeződéseket, az allergén anyagokat, és ami a lényeg, mindent magában is tart. Szinte por- és atkamentes lesz az otthona, matracai újra frissek és üdék lesznek, és így már valóban kipihenten, egészségesen és feltöltődve kezdhet bele egy új napba. Ön választ, az Ön döntése!

 

Próbálja ki Ön is a Vorwerk termékeit! IDE KATTINTVA tud jelentkezni!
Kövessen minket Facebookon és Instagramon

Pin It on Pinterest

Share This