Oldal kiválasztása

Hogyan atkamentesítse az otthonát a Vorwerk Kobold higiéniai rendszer használatával

A házipor, amelyet igyekszünk száműzni otthonunkból, sokfajta összetevőből áll. Hamu, cigaretta, szövetszálak, körömmaradványok, ételmorzsák, emberi és állati haj és szőr, bőrmaradványok, stb. Ebben a porban talál számára kellemes otthonra a házipor atka, mely az Ön otthonának is állandó lakója! A poratka szabad szemmel nem látható, kb. 250-300 mikron nagyságú. Ellenben a világ leggyakoribb allergia-kiváltója.  Az ágyban és a szőnyegben fordul elő (egy gramm porban körülbelül 19.000 darab található), hiszen szerves táplálékát, a bőrdarabkákat ott találja meg.

Hogyan szabadulhat meg tőle? A folyamatos és alapos tisztítás az atkamentes otthon kulcsa! A Vorwerk Kobold higiéniai rendszer használatával biztos lehet benne, hogy az atkapopuláció 99,99%-át eltünteti életteréből. A még hatékonyabb tisztaság érdekében használja a Vorwerk allergiásoknak is ajánlott tisztítószereit! A Kobosan Active szőnyegtisztító hó és az FK370 együttes erejével nemcsak makulátlanul tiszták lesznek szőnyegei, hanem régi színüket is visszakaphatják! A Lavenia matractisztító hó gyengéd, mégis hatékony összetételének köszönhetően eredményesen távolítja el az allergéneket és más szennyeződéseket a matracból. Így ezentúl nyugodtabban aludhat!

AKCIÓ!

Próbálja ki a Kobosan Active szőnyegtisztító havat vagy a Lavenia matractisztítót ingyen! Vásároljon 2014. június 3. és 2014. június 9. között legalább 13 000 forint értékben a Vorwerk webáruházban és válassza ki, hogy melyik tisztítószert szeretné tőlünk ajándékba kapni.

Pin It on Pinterest

Share This