Oldal kiválasztása

Sok kéz, hamar kész – idén tavasszal vonja be az egész családot a takarításba!

Igazi tavasz van: süt a nap, felmelegedett a levegő, mindenki kint van a szabadban – a háztartás meg fut? Többé nem! Ha ügyesen csinálja, 10 perc alatt mindig rendet és tisztaságot varázsol, és még a gyerekeknek is csupa móka és kacagás lesz a takarítás. Hogyan?

 

 Íme néhány tipp, mely jelentősen megkönnyíti és lerövidíti a takarítást:

1. Vonja be a gyermekeket is:
Sok kisgyermekes háztartásban a felfordulást leginkább az okozza, hogy a gyerekek nem rakják el a játékaikat. Már milliószor meg lettek rá kérve, mégsem változott semmi. Végül sokan arra jutnak, hogy egyszerűbb, ha összepakolnak a gyerekek helyett. De biztos, hogy mindenkinek ez a legjobb? – valószínűleg nem. Segíthet ebben, ha a pakolásból játékot csinál. Ez sokaknál bevált már. Állítson fel színes vödröket, és játsszák azt, hogy a játékokat a megfelelő színű vödörbe kell belerakni. Ezzel könnyedén és aktívan vonja be a kicsiket a takarításba, és még élvezni is fogják!

 

2. Egyszerre csak egy…
Amikor eljön a takarítás ideje, ne árassza el a családot mindenféle feladattal. Inkább mindenkinek adjon saját feladatot, melynek egy megjelölt ideig ő lesz a felelőse. Egy jó ötlet: ha naponta mindenki elvégez egy 10 perces házimunkát, senkire sem hárul sok teendő, és mindenkinek sikerélménye lesz, ráadásul így mindig tisztán tudják tartani a helyiségeket. Bár ez egy kis szervezést igényel, de higgye el, megéri!

 

3. Takarítsanak zenére:
Az idő valósággal repül, amikor a család jól érzi magát! Hallgassák kedvenc zenéiket a takarítás ideje alatt! Csak egy tipp: amikor az egyik szám véget ér, kezdjenek mindig új munkafolyamatba. Így igazán élvezetes lesz a takarítás az egész család számára, ráadásul közben még énekelhetnek és táncolhatnak is! Így nem csak a háztartás lesz rendben, hanem az egymással ápolt kapcsolatokra is jó hatással lesz ez a móka.

 

4. Vigyázz, kész, rajt!
Megcsúszott a takarítással? – Semmi probléma. Ha gyorsan át kell takarítani az egész lakást, állítsa be az időzítőt 10 percre és minden szobában pakolja el, ami kint maradt. Amikor lejár az idő, a következő 10 percben gyorsan porszívózza és mossa fel a helyiségeket! Bár ez azért nem nevezhető alapos takarításnak, viszont nagyon sokat számít, amikor egyszerűen nincs ideje többre, de a vendégek már úton vannak.

 

 

Tökéletes tisztaság 10 perc alatt?
A tökéletes megoldás minden szempontból a Vorwerk-termékcsalád. Hatalmas segítséget jelent a mindennapokban!
Most az egyik kedvencünket, a Kobold SP530 Elektromos Keménypadló Fejet mutatjuk be, ami valódi innováció. Egyetlen lépésben porszívózza és mossa fel a keménypadló felületeket. Ezáltal Ügyfeleink több, mint 50%-kal csökkenthetik a felmosásra szánt időt. Elképesztő!

 

 

Webshopunkból az SP530 Keménypadló Fejet máris megrendelheti!

 

 

Pin It on Pinterest

Share This