[Angi Blogja] Sok kéz, hamar kész – idén tavasszal vond be az egész családodat az otthonotok rendben tartásába!

Igazi tavasz van: süt a nap, felmelegedett a levegő, mindenki kint van a szabadban – a háztartás meg fut? Többé nem! Ha ügyes vagy, 10 perc alatt mindig rend és tisztaság lesz nálatok is, és még a gyerekeknek is csupa móka és kacagás lesz a takarítás. Hogyan?

 

 Íme néhány, 10 perc alatt elvégezhető tippem a családodnak:

1. Vond be a gyermekeidet:
Sok kisgyermekes háztartásban a felfordulást leginkább az okozza, hogy a gyerekek nem rakják el a játékaikat. Már milliószor meg lettek rá kérve, mégsem változott semmi. Végül arra juthatsz, hogy egyszerűbb, ha te pakolsz össze utánuk. De biztos, hogy mindenkinek ez a legjobb? – valószínűleg nem. Egy jó ötletet hoztam neked, ami már sokaknál bevált: csinálj a pakolásból játékot. Állíts fel színes vödröket, és játsszátok azt, hogy a játékokat a megfelelő színű vödörbe kell belerakni. Ez könnyedén és aktívan vonja be a kicsiket a takarításba, és még élvezni is fogják!

 

2. Egyszerre csak egy…
Amikor eljön a takarítás ideje, ne áraszd el a családodat mindenféle feladattal. Inkább próbálj meg rámutatni, hogy személyenként bizonyos feladat ellátása kinek a felelőssége. Egy jó ötlet: ha naponta mindenki elvégez egy 10 perces házimunkát, senkire sem hárul sok teendő és mindenkinek sikerélménye lesz, ráadásul így mindig tisztán tudjátok tartani az otthonotokat. Bár ez egy kis szervezést igényel, de hidd el, megéri!

 

3. Takarítsatok zenére:
Az idő valósággal repül, amikor jól érzitek magatokat! Szóval miért ne raknád be a család kedvenc zenéit a takarítás ideje alatt? Csak egy tipp: amikor az egyik szám véget ér, kezdjetek mindig új munkafolyamatba. Így igazán élvezetes lesz a takarítás az egész család számára, ráadásul közben még énekelhettek és táncolhattok is! Így nem csak a háztartásotok lesz rendben, hanem az egymással ápolt kapcsolatotok is.

 

4. Vigyázz, kész, rajt!
Megcsúsztál a takarítással? – Semmi probléma. Ha gyorsan át kell takarítanod az egész otthonodat, állítsd be az időzítődet 10 percre és minden szobában pakold el, ami kint maradt. Amikor lejár az idő, a következő 10 percben gyorsan porszívózd és mosd fel a helységeket! Bár ez azért nem nevezhető alapos takarításnak, viszont nagyon sokat számít, amikor egyszerűen nincs időd, de a vendégek már úton vannak.

 

 

Tökéletes tisztaság 10 perc alatt?
A tökéletes megoldás minden szempontból a Vorwerk-termékcsalád. Hatalmas segítséget jelent a mindennapokban!
Most az egyik kedvencemet, a Kobold SP530 Elektromos Keménypadló Fejet mutatom be neked, ami valódi innováció. Ilyet még nem láttál! Egyetlen lépésben porszívózza és mossa fel a keménypadló felületeket. Ezáltal Ügyfeleink több, mint 50%-kal csökkenthetik a felmosásra szánt időt. Elképesztő!

 

 

Webshopunkból az SP530 Keménypadló Fejet máris megrendelheted magadnak a tartozékaival együtt, vagy hozzájuthatsz szakértőink egyikétől is!
Sziaszok, Angi voltam!

 

Pin It on Pinterest

Share This