[Angi Blogja] Néhány egyszerű lépés amivel meghosszabbíthatod készüléked életét!

Mondani könnyű! És csinálni is!

A Vorwerk mérnökeinek és szakembereinek köszönhetően igazán szuper termékeket kapunk kézhez. Sokan már tíz-tizenöt éve használják a gépeiket. Ez nem véletlen, hiszen az attraktív külső mellett a gép belső értékeit sem szabad figyelmen kívül hagynunk. A rettentően precíz szakmai tudás azonban nem elég ahhoz, hogy Koboldunk ilyen hosszú életű legyen. Vigyázzunk rá, törődjünk vele!

Szeretnék kicsit segíteni, hogyan is „gondozhatod” te magad is a Koboldodat.

Mosdás módjával.

Előfordulhat, hogy a géptest külső burkolata koszos lesz, ám pánikra semmi ok! Egy nedves ruhával könnyedén letisztíthatod, anyaga ugyanis megegyezik a LEGO kockák anyagával, így egy enyhén vizes rongy nem fog ártani a külsejének.

Elő az ollóval!

Ugyan nem derékig ér a hajam, de ebben az őszi időszakban sajnos hajlamos hullani, és a hajszálak a lakás minden helyiségében megtalálhatóak.  A Kobold összegyűjti a hajszálakat, melyek egy része fennakad a keféken, ezért a keféket minden takarítás után le szoktam tisztítani. Ez a folyamat nagyon egyszerű. Miután könnyedén kiemeltem a helyéről a hengert, egy kisollóval egyszerűen levágom róla a hajszálakat.

Semmi sem tart örökké!

A Kobold Hepa zsákja 2,2 liter-es, és bár ez elég sokáig elegendő, mégis nem árt figyelni mikor vált a készüléked LED világítása sárga színűre. Ilyenkor feltétlen cseréld ki a porzsákot! Nézzük meg, mire is lehet elég még ez a mennyiség! 2,2 liter folyékony mosószer 40 mosásra elegendő. Naponta minimum 2,2 liter vizet kellene meginnunk.

Vezeték

Nagyon sok porszívó betegsége, hogy a vezeték eltörik, megtörik vagy beszorul. Szerencsére nekünk néhány másodperc alatt feltekerhető a vezetékünk, illetve egyetlen mozdulattal le is engedhető.

A tippeket és tanácsokat nézd meg IDE Kattintva rövid videómban!

 

Remélem, hogy segíthettem és már várod a következő tippeket. – Angi voltam!

Pin It on Pinterest

Share This