Oldal kiválasztása

Végre megérkezett a tavasz – a természet megújulásának évszaka – és vele együtt a nagytakarítás ideje is.

 

A hosszú sötét tél után jól esik elhúzni a függönyöket, kitárni az ablakokat és élvezni a beszűrődő napfény melengető sugarait. Ilyenkor az ébredező természet bennünket is környezetünk rendbetételére, megtisztítására ösztönöz.

A tavaszi nagytakarítás szokása, praktikus okai mellett számos vallási tényezőre is visszavezethető. A keresztény kultúrkör szerint otthonunk megtisztításának szokásos ideje a Húsvét előtti héten,valamint a nagyböjt utolsó napjaiban van. A böjt, mint testi-lelki megtisztulás, valamint a tavaszi nagytakarítás is az ünnepvárás része.

 

A nagytakarítás szó hallatára sokunk számára még egy derűs tavaszi nap is képes borússá válni. Az egyre több napsütéses órák és friss virágillat ellenére is kedvünket szegheti. Ugye Önnek is hosszú, heteken át tartó küzdelem jut először eszébe? A sok elhasznált, drága vegyszer, melyektől kiütéses, száraz és piros lesz a bőre? A rengeteg befektetett energia és a munka, melynek amikor végére ér, kezdheti előröl? Legyen ez idén másképp!

Itt az idő, hogy végre búcsút intsen a sok kellemetlenségnek, hiszen a Kobold Rendteremtő tippjeink segítségével garantáltan gyors, alapos és stresszmentes lesz a tavaszi nagytakarítás. Ha többet szeretne tudni a vegyszermentes nagytakarítás lehetőségeiről, kövesse egy héten át, napi tippjeinket, így Önnek is kellemes időtöltés lehet a nagytakarítás.

 

Az ellenőrzőlista segítségével, pedig végre meggyőződhet róla, hogy munkája alapos és semmit nem felejt ki a legfontosabb pontok, lépések közül. Várja vendégeit higiénikusan tiszta otthonában!

Munkára fel!

 

 

Letöltöm az ellenőrzőlistát!

 

Pin It on Pinterest

Share This