Oldal kiválasztása

Induljon tisztábban az új év Vorwerk Kobold segyítségével!

Új év, új élet, új elhatározások! Számos ismerősünk – és talán mi magunk is – megfogadtunk olyan dolgokat, melyeket feltétlenül szeretnénk betartani 2014-ben. A Vorwerk Kobold ebben az évben is nemes célt állít maga elé: segít megtisztítani otthonát az atkáktól, pollenektől és más szennyeződésektől.

Egy fárasztó hét után igazi felüdülés családunkkal, barátainkkal tölteni a hétvégét. Az kellemes szórakozást követő takarítás bizony nem mindig egyszerű. A süteményekről szőnyegre hulló porcukor könnyedén karamellizálódik, ezután pedig igazi rémálom eltávolítani a maradványokat. Azonban az EB370 elektromos porlófej számára nincs lehetetlen! Mély és alapos tisztításának köszönhetően eltávolítja a legkisebb szennyeződéseket is. Ne feledkezzünk meg kemény padlófelületeink tisztításáról sem. Engedje, hogy mindezt megkönnyítse a Kobold SP530! Porszívózzon és mosson fel egyszerre, így időt és energiát takaríthat meg minimális vízmennyiséggel. Idegesítő morzsa minden apró helyen, melyet akárhogy próbál, nem tud teljesen eltüntetni? Használja az ellene vívott csatában a Kobold VC100 kéziporszívót és szabaduljon meg a nyomoktól végleg!Ne engedje, hogy a kellemes hétvégi hangulatot elrontsa a hosszas és eredménytelen takarítás! Használjon hatékony eszközöket és legyen minden megmozdulása gyors és eredményes!

Amennyiben még nem rendelkezik Vorwerk Kobold készülékkel, kérje ingyenes bemutatónkat és ismerje meg a világ leghatékonyabb eszközét a takarításban!

Pin It on Pinterest

Share This