Oldal kiválasztása
Kobold EB400

Hihetetlenül rugalmas

Intelligens dizájn különlegesen rugalmas csatlakozó csonkkal: a HD60 keménypadló fej egyidejűleg könnyű és rugalmas, ezzel szolgáltatva nagyfokú tisztaságot még a nehezen hozzáférhető helyeken is. Érzékeny és kevésbé érzékeny, strapabíróbb keménypadló felületekhez is egyaránt alkalmas.

Felhasználóbarát ergonomikus kialakítás

Rugalmas csatlakozó csonk

Gumi borítású, könnyű kerekek

A energiatakarékossági osztály

Kimagasló teszt értékek takarítás során

Rendkívül erőteljes és tartós

Fordulási funkció

A mindkét irányba működő 90°-os elfordulási képessége megkönnyíti az akadályok megkerülését, és lehetővé teszi a nehezen megközelíthető területek elérését. Ha a Kobold HD60 keménypadló fej sark a fallal érintkezik, az egész fej megfelelően elfordul. Ez által biztosítja az eszköz a még könnyebb munkavégzést és a még tisztább eredményt.

EB400 rotációs kefehenger

Különálló szívócsatornák

A finom porszemcsék és a durvább kosz darabok egyidejű és optimális felszívásáért.
Ennek az új funkciónak köszönhetően a Kobold HD60 felszívja a finom porszemcsék 111%-át úgy, hogy közben a durvább kosz darabok sem menekülhetnek előle. A port így többé nem toljuk tovább a porszívó előtt.

Sokoldalú és praktikus

Semmi nem állhat többé a tökéletes tisztaság útjába. A Kobold HD60 keménypadló fej elegánsan körbe jár minden akadályt és a lapos törzsnek köszönhetően a bútorok alatti takarítás is egyszerű. Javaslatunk: használja a Kobold HD60 fejet, mint praktikus kiegészítőt a Kobold EB400 automata elektromos porolófej mellé – a kompromisszumoktól mentes tisztaságért.

Pin It on Pinterest

Share This