Oldal kiválasztása

Kérdezősködött az egyik tanácsadónktól? Örömmel közzé tesszük a válaszokat!

Ha eddig nem gondolta volna, most már tudja, hogy nálunk, a Vorwerknél, szenvedélyünk a tisztaság, és azt szeretnénk, ha a vásárlóink a lehető legjobb terméket kapnák meg!
Ezért szakértőink bemutatják Önnek a Vorwerk Kobold VK200 álló porszívójának hihetetlen képességeit, és összetett tartozékait.

Szeretnénk, ha vásárlóink éreznék, hogy a legjobb javaslatokat kapják, ezért tanácsadóinkhoz fordultunk, hogy szakértői válaszokat adjanak néhány gyakori kérdésükre.

HASZNÁLHATOM A KOBOLDOT KEMÉNYPADLÓN?
Tanácsadónk ezt mondja: Igen! A Kobold a világon az egyetlen olyan takarítórendszer, mellyel egyidejűleg fel tudja porszívózni és mosni padlóját. Ez lehetővé teszi Önnek, hogy kemény padlóit könnyedén, a legnagyobb hatékonysággal, és fele annyi idő alatt takarítsa fel, mint amennyi időt ez általában igénybe vesz.

A Kobold SP530 Elektromos keménypadló (felmosó) fej valódi innováció. Kifejezetten az ügyfelek igényei alapján készült, kétszeres hatást elérve: egyetlen lépésben mossa fel a keménypadló felületeket. Így a helyiségeket nem csak alaposan tudja feltakarítani, de búcsút is mondhat felmosójának és vödrének, helyet takarítva otthonában.

Kíváncsi a Vorwerk Kobold SP530-ra működés közben?

Próbálja ki otthonában!

Pin It on Pinterest

Share This