Oldal kiválasztása

“A mi történetünk” – Ügyfelünk küzdelme az ekcéma ellen, Biber Krisztina elmondása alapján.

Krisztina kislányának, Zsófinak tavaly decemberben súlyosbodott az ekcémája és a megszokott gyógymód nem segített. Azóta használja a Kobold VK200-at otthonában.

 

ORVOSTÓL – ORVOSIG:

,,A magánklinikán végzett egy csepp vérből történő allergia teszt nem hozott eredményt – fals információt kaptunk: ételallergiát mutatott. A tej, és búzamentes diéta sem segített, két hónap alatt semmit nem javult Zsófi állapota, sőt inkább romlott!
A házi gyermekorvostól kértünk kórházi beutalót allergiavizsgálathoz január közepén. Étel, fű, fa, virág, állatszőr stb.  Minden negatív lett, kivéve a poratka.
A házi por nem volt jelentős, alacsony reakciót mutatott a teszt, viszont a poratka magas reakciójú volt: 6-os kategória. Az allergia felső határértéke 158, de Zsófinak 618 lett ez az érték.
Az orvos szerint ez középsúlyos allergia.” – meséli Krisztina

 

KIDERÜL A PROBLÉMA:

,,Ahogy utána olvastam, kiderült, hogy sajnos az érzékeny bőrt irritálja az atkák jelenléte, és ez a bőr felszínén gyulladást okoz. Emiatt nem is hatott semmi korábban bevált készítmény, amit az ekcémára használtunk” – mondja Krisztina.

MEGÉRKEZIK A SEGÍTSÉG:

,,Egy barátnőm említette még novemberben, hogy az ő kisgyermekeinek sokat segített a Kobold VK200-as porszívó a bőrbetegségük visszaszorításában. Ezért amint megtudtam, hogy a poratka a probléma, egyből kapcsolatba léptünk a Vorwerknél az egyik promóterrel, aki csütörtökön hozta hozzánk a gépet kipróbálásra. Szombaton tudtam Zsófi szobáját – matracát, szőnyegeit – kitakarítani.”

(A kép illusztráció.)

HOGYAN SEGÍTETT A KOBOLD VK200 ZSÓFIN?

Az elkövetkezendő napok alatt a következő változások mentek végbe:

 

FANTASZTIKUS EREDMÉNY:

A cikk megkezdése óta Zsófi teljesen tünetmentes lett, és megszabadult az ekcémától!

 

Nagyon örülünk, hogy ilyen sokat javult Zsófi állapota, és hogy ebben mi tudtunk neki segíteni! Reméljük, hogy minél több személyhez el tudunk jutni, hogy másoknak is segíthessünk!
Ha van olyan ismerőse vagy barátja, aki szintén küzd az ekcéma ellen, kérjük, ossza meg velük is ezt a lehetőséget – segítsünk egymásnak!

 

 

Önnek is segített már a Vorwerk Kobold VK200? – tudassa velünk történetét!

vagy

Próbálja ki Ön is otthonában!

 

Pin It on Pinterest

Share This