Kobold VC100 Morzsaporszívó

Ha otthonában gyerekek vagy kisállatok élnek, szinte elkerülhetetlen a napi takarítás. Reggelinél lepotyognak a morzsák, vagy a müzli darabok, a kutyák és macskák hullatják szőrüket, néha pedig egy-egy cserép virág is felborulhat.

Az ilyen esetekben nem akarja elővenni a porszívóját? Akkor mostantól a VC100 morzsaporszívó a legjobb választás!

A Vorwerk család legújabb tagja erős és légies társ a mindennapokban, ráadásul mindig kéznél van, ha szükségünk lenne rá. A modern háztartások segítője könnyedén megküzd a legkisebb porszemekkel és szennyeződésekkel. Kompakt mérete ellenére pedig hulladéktartályában jelentős mennyiséget tud elraktározni.

A VC100-ast lítium-ion akkumulátorral láttuk el: egy feltöltéssel akár 20 percen át takaríthat, a porszívás intenzitásától függően.

Legyen szó autóról, konyháról vagy épp irodáról, a VC100 morzsaporszívó mindig kéznél van! Prémium kategória, világszabadalom!

KÉT SZÍVÓ FUNKCIÓ

Igényekre szabott teljesítmény

Legyen szó kisebb szennyeződések eltűntetéséről vagy nagyobb energiát igénylő tisztításról, a VC100 asztali porszívó erőteljes társ a takarításban. A motor segítségével két fokozaton takaríthat, melyek közül a megfelelőt egy gombnyomással kiválaszthatja.

LED KIJELZŐ

Nem érik meglepetések

A VC100 oldalán található LED kijelző az akkumulátor állapotát mutatja, így mindig tudhatja, mikor kell feltöltenie az asztali porszívót.

LITHIUM-ION AKKUMULÁTOR

Erős, hosszan tartó és könnyen újratölthető

Ami egy Vorwerk terméktől elvárható. A VC100 asztali porszívó szíve egy nagy teljesítményű lithium-ion akkumlátor, ami megbízható, egyenletes teljesítményt biztosít, egy feltöltéssel akár 20 percen keresztül takaríthat vele. Majd helyezze egyszerűen az állványra és biztos lehet benne, hogy a következő használatnál energiával telve áll majd a rendelkezésére.

ATTRAKTÍV MEGJELENÉS

Magas minőség, elegáns, kecses vonalak

A VC100 számos praktikus előnyei közül az egyik a kellemes megjelenés, ami a Vorwerk Lifestyle design ismertetőjele. A fényes, fehér asztali porszívó és a hozzá tartozó töltőállvány minőségi anyagokból készültek és karcsú vonalaikkal könnyedén beilleszkedik az otthonába.

KÖNNYEN KEZELHETŐ

Pillekönnyű és rendkívül kényelmes

A Vorwerk Kobold VC100 asztali porszívó csupán 750g súlyú, hanem a kialakítása is az Ön kényelmét szolgálja! A súlypont úgy lett megtervezve, hogy a lehető legkevesebb nehézséget okozza Önnek a takarítás során és így még kényelmesebb lesz a takarítás!

Technikai adatok

Biztonsági jelzés: CE jelzés
Bevonat: Magas minőség, újrahasznosítható, hőformázott műanyag
Motor: Karbantartást nem igénylő DC motor, névlegesen 20,000 rpm.
Bemeneti feszültség / Töltő: 220-240 volt AC50/60 Hz.
Töltő kimeneti feszültsége: 12V DC +/- 10%
Töltő fajtája: KSAA1200050W1EU.
Max. Air Power: 9 Watt
Max. Áramlási ráta:12 l/s
Súly: 650g without Charging Station and AC Adaptor
Zajszint: 74 dBA (measured on a desk in ideal conditions).
Akkumulátor:Lithium-ion

Pin It on Pinterest

Share This