Oldal kiválasztása

Kobold VK150

Vorwerk-Kobold-150-Vorwerk-Vacuum-Cleaner-from-VK-Direct-Kobold

Kérjen bemutató időpontot!

A Koboldok legújabb tagja letisztultabb, légiesebb designt kapott, melynek legfőbb ismérve a vadonatúj szín: szakítva a hagyományokkal, a jól ismert Vorwerk zöld helyett a család kedvencét hamarosan fehér köntösben vásárolhatja meg. A Vorwerk Kobold 150 egy szempillantás alatt bárkit elvarázsol karcsú, ergonómikus kialakításával, káprázatos letisztultságával – és ez még csak a kezdet!

Az új Kobold verhetetlen párost alkot a Vorwerk egyedülálló fejeivel, legyen szó az EB 370 elektromos porolófejről, a HD50 keménypadló fejről vagy épp a legújabb kedvencről, az SP530 “felmosóporszívóról”.

Hogy mi teszi a Vorwerk Kobold 150-et az eddigi leginnovatívabb Kobold készülékké?

Teleszkópos nyél

vc100Igényekre szabott teljesítmény

A Vorwerk Kobold nyelét könnyedén beállíthatja a kívánt magasságra, így az otthonát olyan pozícióban takaríthatja, ami kényelmes a hátának és a derekának egyaránt.

A főkapcsoló könnyen elérhető. A takarítás végeztével csak egyszerűen nyomja meg a gombot, a nyél pedig könnyedén visszacsúszik a helyére, hogy ezzel is helyet spórolhasson. A VK 150 akár a legkisebb szekrénybe n is elfér!

Hatékony motor

vc100Erőteljes, gazdaságos, nagyon csendes.

Spóroljon energiát porszívózás közben. Vorwerk Kobold VK150 új 900 wattos motorja maximális szívóerőt alkalmaz, miközben kíméletes a környezethez és az Ön pénztárcájához.

Jobb, mint azelőtt bármikor. A Vorwerk Kobold 150 megújult motorja sokkal csendesebb és 45%-kal könnyebb, mint elődjéé volt. Ráadásul, nincs szükség karbantartásra sem!

Prémium szűrőrendszer

vc100Három szűrő – egy integrált HEPA rendszerben

A három rétegű HEPA szűrőrendszer a por, a kórokozók és az allergének 99.99%-át magában tartja. Éppen ezért a Kobold 150 szűrőrendszere a világon az első, melynek hatékonyságát TÜV tanúsítvány is bizonyítja. Allergiásoknak is bátran ajánljuk.

Nem kell többet szűrőket cserélni! A 3-az-1-ben szűrőrendszer egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell külön szűrőt cserélni, hiszen minden a HEPA-zsákban van elrejtve a Kobold belsejében. Így minden HEPA csere olyan, mintha új porszívója lenne.

Univerzális mozgás

vc100Arra kanyarodik, amerre csak szeretné

Az univerzális gömbcsuklóval felszerelt Kobold 150 lehetővé teszi, hogy időt spóroljon a takarítással, hiszen a lakás összes zugát könnyen kitisztíthatja a segítségével!

Tisztaság a bútorok alatt is A Kobold 150 akár teljesen vízszintesen is kitakarít az ágyak és szekrények alatt, így többé nincs kifogás: a lakás minden pontját makulátlanul tisztára varázsolhatja!

Vadonatúj szőnyegtisztító kefék

vc100Professzionális tisztítás – nemcsak a felszínen

Az EB 370 szőnyegtisztító fej keféi különálló motorral rendelkeznek, ezáltal lehetővé teszik az alapos mélytisztítást szőnyegein. Nincs többé kosz, por vagy elhullajtott állatszőr az otthonában!

Univerzális tisztítás Az EB370 használatával könnyedén és gyorsan végezhet az általános porszívózással otthonában. Ráadásul, szívóerőt könnyedén változtathatja a burkolatnak megfelelően.

TECHNIKAI ADATOK

Súly: 3.00kg (4.60kg az EB370 kárpittisztító fejjel).
Zajszint:  78dB (általános szőnyegtisztítás közben mérve).
Motor: Karbantartást nem igénylő – golyós csapággyal, elektronikus teljesítményszabályozással és védő ellenállással (NTC) ellátott, maximum 60 000 rmp fordulatszám.
Borítás:  magas minőség, újrahasznosított, hőkezelt műanyag
Csatlakozási értékek:  220-240 volt váltóáram, minimum 130 watt, maximum 800 watt fogyasztás (csatlakoztatott kiegészítővel maximum 1200 watt), 7.0 radius a DIN IEC 60 312 tanúsítványa szerint
Kérjen bemutató időpontot!

Pin It on Pinterest

Share This