Oldal kiválasztása

VC100_FamilyEuro_4359_K-scr

Mindennapjainkban bizony gyakran van szükség gyors takarításra. Hogy miért, azt szinte nem is kell magyarázni. Gondoljunk csak a kenyérvágáskor keletkező morzsára, a főzés közben kiboruló lisztre, cukorra vagy a kanapéra hulló popcorn darabkákra. Természetes, hogy ezeket szeretnénk minél előbb és minél hatékonyabban eltüntetni. A Vorwerk segít! Bátran kijelenthetjük, otthonaink nélkülözhetetlen eszköze egy kéziporszívó!

Vorwerk Kobold VC100 kéziporszívó lakásunk ideális kiegészítője. A készülékhez tartozó töltőállvány eredeti funkciója mellett a tárolásban is segít, hiszen két használat között nyugodtan elhelyezheti benne a szerkezetet. A bekapcsoló gomb alatt található LED kijelzőn pedig nyomon követheti a töltöttségi szintet, így kéziporszívója sosem fog váratlanul lemerülni. Apropó töltöttségi szint! Egy feltöltéssel a szívóerő függvényében akár 20 percig is takaríthatunk.

Az egyedülálló Kobold VC100 kéziporszívó kicsik és nagyok tetszését is elnyeri, hiszen könnyed súlya miatt használata valódi élmény.

Meglátni és megszeretni! Vorwerk Kobold VC100!

Pin It on Pinterest

Share This