Oldal kiválasztása

Kobold Ambis V2 0984-scr

Ismeri a Vorwerk Kobold PB420 vagy a Vorwerk Kobold PB430 elektromos kárpittisztító fejet, mellyel könnyedén tisztán tarthat bármely nehezen elérhető vagy kárpitozott felületet?

Ha igen, akkor a Vorwerk elektromos kárpittisztító feje bizonyára nagy kedvence. Ha nem, nos, akkor érdemes mihamarabb megismerkednie vele. Nincs többé a fotelban kellemetlenül szúró morzsa vagy a párnáról oly nehezen eltávolítható állatszőr, a Vorwerk Kobold PB420 és a Vorwerk Kobold PB430 fej hatékonyan és kíméletesen tisztítja kárpitozott felületeit. A sarokmozgó kefék segítségével a szálakon megtelepedett kosz fellazul és a szerkezet egyszerűen felszippantja azt. Speciális védőkeféje pedig emellett lehetővé teszi a gyengéd tisztítást. A fej ergonómikus kialakítása igazi kincs amikor a kanapé vagy autóülés kisebb zugaiból szeretnénk eltüntetni a port. Jó hír az allergiásoknak, hogy az elektromos kárpittisztító fej hatékonyan csökkenti a poratkák számát a különböző textilfelületeken. Az innovatív forma az ügyfelek mellett a szakma nagyjait is elvarázsolta, éppen ezért a Vorwerk Kobold PB420 és a Vorwerk Kobold PB430 megkapták a világszerte ismert Red Dot Design Díjat.

FIGYELEM!

A Vorwerk Kobold PB420 és a Vorwerk Kobold PB430 csak elektromos gégecsővel használható. A két fej között csak színbeli eltérés van, mind a kettő csatlakoztatható VK 118-122 készülékekhez adapter 12 segítségével, illetve az ettől felfelé számozott Kobold porszívókhoz.

Pin It on Pinterest

Share This