Oldal kiválasztása

Mondjon nemet az allergiának!

A szőnyegpadló (szőnyeg, kárpit) és az ágymatrac a poratkák melegágya. A legtöbb porszívó nem tudja eltávolítani ezeket az allergéneket. A hagyományos készülékekkel szemben azonban a Vorwerk Kobold  túllépett a porszívózás egyszerű koncepcióján. Hatékony megoldást nyújt a mindennapi életünket megkeserítő házipor atka és egyéb allergének ellen. A Woolcock Orvostudományi Kutatóintézet vizsgálata megállapította, hogy a forgókefés szőnyegtisztító fejek több piszkot és allergént tüntetnek el a szőnyegből. Kellő szívóerő híján azonban a forgókefék felkavarják a port. Más vizsgálatok azt mutatják, hogy a 3 rétegű porzsákos modellek jobb teljesítményt nyújtanak, mint az 1-2 rétegű porzsákosak. Jason Sercombe, a Woolcock kutatási vezetője azt ajánlja, kerüljük a régi, „szivárgó” porszívókat és a gyönge szűrőrendszerű készülékeket.

A háztartási pornak nagyon sokféle forrása lehet: az emberek és az állatok folyamatosan hullatják az elhalt hámsejteket, hajat és szőrt. A normális élettel együtt járó szokások (házkörüli teendők, főzés, étkezés, stb.) egyéb szennyeződésekkel, porral és szemcsékkel járnak. Az allergének nagy koncentrációja allergiát okozhat még azoknál is, akik soha nem szenvedtek tőle korábban. Az allergia a szervezet túlreagálása, az egyébként a környezetünkben megtalálható ártalmatlan anyagokra. Ezeknek az anyagoknak nagy részét, a háztartási porban található atkák termelik. Mivel a legtöbb időnket zárt helyen töltjük, az otthonunkkal való törődés a szervezetünkkel való törődés része is egyben.

 A VILÁG ELSŐ TÜV-tanúsítvánnyal rendelkező 3-AZ-1-BEN PORZSÁKJA

Világszabadalom allergia ellen: a HEPA-filter használatával nincs több szabad szemmel nem látható pollen vagy poratka! Az allergének és más lebegő anyagok elleni beépített szűrő –  az úgynevezett HEPA-filter visszatartja a házipor 99,99% -át. Három szűrési funkció egyesül: magas pormegtartási kapacitás a porzsák anyagának köszönhetően, a kellemetlen szagok kiáramlásának megakadályozása az aktív szagmegkötő illatgyöngyök révén, valamint a legapróbb szennyeződések kiszűrésének és megkötésének képessége. Úgy épül fel, hogy mindegyik szűrő rétege egy-egy speciális feladatot lát el. A 3-az-1-ben technológia egyszerűsíti a használatot. A rendszer abszolút higiénikus: a porzsák cseréjénél az automatikus klik-klak szorító mechanizmusa megakadályozza a finom porral és allergénekkel való érintkezést.

A HEPA-zsákot és további Vorwerk termékeinket keresse webáruházunkban!

Pin It on Pinterest

Share This