Oldal kiválasztása

Egy autó tisztán tartása valódi kihívás, pláne ha még családja is van…

Ha családja van, az autó tisztán tartása valódi küzdelmet jelenthet. Olyan bosszantó, amikor állandóan csak morzsákat lát az ülésen, üres palackokat és csomagolásokat a kocsi padlóján. Nem beszélve az ülések oldalába tömködött szemétről, ami még a legnyugodtabb szülőt is kihozza a sodrából.

Egy autó tisztán tartása kemény csata, főleg ha gyerekek is vannak. Ahhoz, hogy győzedelmeskedjen, összeszedtünk néhány tippet és trükköt:

1. KÉZIPORSZÍVÓ – EGY IGAZI CSODA:
Nemcsak a konyhában, a nehezen elérhető helyeknél veheti hasznát. Gondolta volna, hogy az autója takarításához is kiváló lehet? A Kobold VC100 Kéziporszívónk ideális az autótisztításhoz. Mivel vezeték nélküli, gyorsan és könnyedén még a legkisebb sarkokat is eléri vele. Hát nem nagyszerű?

2. HASZNÁLJON ECSETET:
A szellőztető nyílásokat pillanatok alatt át tudja tisztítani egy ecset segítségével. Ezenkívül a műszerfal kis réseit és az ajtó rekeszeket is eléri vele, az erőfeszítés pedig minimális.

3. MINDIG LEGYEN EGY CSOMAG TÖRLŐKENDŐT A KESZTYŰTARTÓBAN:
A lábnyomok az ülés hátulján és az olvadt csokoládé a kárpiton elkerülhetetlenek, ha gyerekek ülnek a kocsiban. Ha mindig van a keze ügyében nedves törlőkendő, amikor kiszállnak az autóból, csak gyorsan áttörli és kész is. Ez ilyenkor csak 1 percet jelent, az autónak viszont nagyon sokat!

4. A “MINDIG TISZTA ABLAK” TRÜKKJE:
Ahogyan azt minden szülő jól tudja, azok a kis ujjacskák állandóan nyomot hagynak az üvegen. Ha az autóban ott lapul egy ablaktisztítóval töltött szórófejes flakon és egy guriga papírtörlő, bármikor letisztíthatja az ablakokat, a tükröket és a lámpákat.

5. TARTSA FRISSEN AZ ÜLÉSEKET IS:
Ahogyan az otthonában a kanapékat és a szőnyegeket fontos szagtalanítani, ugyanúgy az autó üléseit is. Szórjon szódabikarbónát a kárpitozott felületekre, majd hagyja fél órán át hatni. Ezek után már csak annyi a feladata, hogy felporszívózza és élvezze a friss illatot az autóban.

Az autó takarítása nem kéne, hogy kemény munka legyen! Talán az autó külsejére sokszor több gondot fordítunk, de ha rendszeresen odafigyelünk a belsejére is, akkor nem lesz kihívás annak tisztán tartása sem!


Nézze meg, hogyan működik a VC100 Kéziporszívó! A videóért KATTINTSON IDE!

Pin It on Pinterest

Share This