[Angi Blogja] Egy autó tisztán tartása valódi kihívás, pláne ha még családod is van…

Ha családod van, az autód tisztán tartása valódi küzdelmet jelenthet. Olyan bosszantó, amikor állandóan csak morzsákat látsz az ülésen, üres palackokat és csomagolásokat a kocsi padlóján. Nem beszélve az ülések oldalába tömködött szemétről, ami még a legnyugodtabb szülőt is kihozza a sodrából.

 

Egy autó tisztán tartása kemény csata, főleg ha gyerekek is vannak. Ahhoz, hogy győzedelmeskedj, összeszedtem neked néhány tippet és trükköt:

 

1. FEKTESS BE EGY KÉZI MORZSAPORSZÍVÓBA:
Én a háztartásomban sokszor a nehezen elérhető helyek tisztításánál is a morzsaporszívómat használom. Gondoltad volna, hogy az autód takarításához is kiváló lehet? A Kobold VC100 Kézi Morzsaporszívónk ideális az autótisztításhoz. Mivel vezeték nélküli, gyorsan és könnyedén még a legkisebb sarkokat is eléred vele. Hát nem nagyszerű?

 

2. HASZNÁLJ ECSETET:
Szeretnék megosztani veled egy olcsó és nagyon okos trükköt. A szellőztető nyílásokat pillanatok alatt át tudod tisztítani egy ecset segítségével. Ezenkívül a műszerfal kis réseit és az ajtó rekeszeket is eléred vele, az erőfeszítés pedig minimális.

 

3. RAKJ EGY CSOMAG TÖRLŐKENDŐT A KESZTYŰTARTÓBA:
A lábnyomok az ülés hátulján és az olvadt csokoládé a kárpiton elkerülhetetlenek, ha gyerekek ülnek a kocsiban. Ha mindig van a kezed ügyében nedves törlőkendő, minden alkalommal, amikor kiszálltok a kocsiból, biztosíthatod a tisztaságot. Ez ilyenkor csak 1 percet jelent, az autódnak viszont nagyon sokat!

 

4. A “MINDIG TISZTA ABLAK” TRÜKKJE:
Ahogyan azt minden szülő jól tudja, azok a kis ujjacskák állandóan nyomot hagynak az üvegen. Ha mindig tartasz egy ablaktisztítóval töltött szórófejes flakont az autó csomagtartójában és egy guriga papírtörlőt, bármikor letisztíthatod az ablakokat, a tükröket és a lámpákat.

 

5. TARTSD FRISSEN AZ ÜLÉSEKET IS:
Ahogyan az otthonodban a kanapékat és a szőnyegeket fontos szagtalanítani, ugyanúgy az autód üléseit is. Szórj szódabikarbónát a kárpitozott felületekre, majd hagyd fél órán át hatni. Ezek után már csak annyi a feladatod, hogy felporszívózd és élvezd a friss illatot a kocsidban.

 

 

Az autó takarítása nem kéne, hogy kemény munka legyen! Talán a kocsi külsejére sokszor több gondot fordítunk, de ha rendszeresen odafigyelünk a belsejére is, akkor nem lesz kihívás annak tisztán tartása sem!

 


Nézd meg, hogyan működik a VC100 Morzsaporszívó! A videóért KATTINTS IDE!
Szép napot, Angi voltam!

Pin It on Pinterest

Share This