Oldal kiválasztása
osziakcios

A Vorwerk Kobold porszívó egyik legjobban kihasználható tartozéka a gégecső. A porszívóhoz csatlakoztatva könnyebben, rugalmasabban elérheti takarítás során azokat a pontokat, melyek eddig problémát okoztak. A Kobold tartozékai közül mindig az adott munkához szükséges eszközöket tudja kiválasztani, melyekkel otthonában szinte mindenhol tud portalanítani. A gégecsőre illesztett faltisztító fej sokoldalú segítség falak és tapéták, sötétítő függönyök, redőnyök, sarkok, szögletek, kis zugok és polcok takarításában. Minden olyan helyet elér vele, amelyek tisztítása eddig nehézkes és körülményes volt: Őszi kedvezményes csomagunk.

Úgy érzi, hogy kihasználta az otthona adta összes tárolási lehetőséget? Nem tudja, hogyan és hol tarthatná az éppen nem szezonális ruhákat, cipőket? Fedezze fel a rejtett tároló helyeket a Vorwerk vákuumzsákkal!

Egy tágas gardrób vagy egy mindent elnyelő ruhásszekrény nélkülözhetetlen, ha azonban a hálószoba vagy pont a szekrény mérete korlátoz, jó megoldás a vákuumzsák, melyből porszívóval eltávolítható az összes levegő. A speciális adapter segítségével más készülékekhez is illeszthető vákuumzsákok használatával akár 75%-kal több hellyel gazdálkodhat!

A jelentős helymegtakarításon túl ruháit, ágyneműit higiénikusan tárolhatja, hiszen a lezárást követően a kellemetlen szagok, a pára, az atkák vagy a molyok már nem juthatnak a zsákba! A nagyobb paplanok, párnák tárolására is kiválóan alkalmas VB 15 vákuumzsákkal akár utazásai során is frissen és gyűrődés mentesen tarthatja ruháit!

Őszi kedvezményes csomagunk megvásárlásával egyszerre juthat mindhárom praktikus tartozékhoz 2013. november 4-ig!

Pin It on Pinterest

Share This