Oldal kiválasztása

Portalanítsa falait a Vorwerk faltisztítóval!

A falak tisztítása minden otthonban problémát jelent, hiszen a hiedelemmel ellentétben, nemcsak a tapétákon rakódik le a finom por, hanem a festett és lambériázott falakon is. Ez nemcsak esztétikai gondot jelent, hanem az egészségre is veszélyes, hiszen az allergének nagy koncentrációban találhatók meg benne. Így az allergének olyanoknál is allergiát válthatnak ki, akik azelőtt nem szenvedtek tőle.

Tüntesse el lakásából a finom port egyetlen hatékony fej segítségével: a Vorwerk faltisztító fej számtalan felület gondozására ad megoldást! Nemcsak a falat tisztíthatja vele, hanem sarkok, szögletek és polcok takarításában is verhetetlen eszköz! A sörtékkel fedett faltisztító fej emellett ajtókeretek és szegélylécek tisztítására is kiválóan alkalmazható, de ugyanilyen jó lépcsők takarításához is. Emellett a teleszkópos csővel kombinálva tökéletes a függönyök és nagy felületű textíliák portalanítására is!

AKCIÓ!
Szeretne egy Vorwerk faltisztító fejet ingyen? Ne hagyja ki a következő lehetőséget! Amennyiben 2014. április 25-ig 12 000 forint vagy afölötti értékben vásárol a Vorwerk Webáruházban vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon, megajándékozzuk egy Vorwerk faltisztító fejjel 6200 forint értékben.

Pin It on Pinterest

Share This