[Angi Blogja] Ismerd meg a GD15 ablaktisztító szettünket!

A tavaszi nagytakarításkor a legjobb tudásod szerint, gondosan megtisztítottad az ablakaidat, de már megint kezdhetnéd elölről? Netán még a nagytakarítás előtt vagy? Óvd meg magad az ablaktisztítás okozta stressztől!

 

Mutatok Neked valamit, ami elengedhetetlen a háztartásomban. Ilyet még tuti nem láttál!

A BOLDOGSÁG HÁROM TITKA:
A boldogsághoz csupán három dologra lesz szükséged: Koboclear ablaktisztító folyadékra, az ablaktisztító kefére és a mikroszálas kesztyűre. Ez a három, innovatív eszköz úttörő az ablaktisztításban. Az ablakaimat még sosem tisztíthattam ilyen gyorsan és egyszerűen! Nincs több víz, nincs több stressz!

 

HOGY HOGYAN MŰKÖDIK?
Le leszel nyűgözve! Két lépés az egész: 1. önts egy kevés Kobocleart a mikroszálas kesztyűre, alaposan vidd fel az ablakaidra, majd hagyd megszáradni. Úgy 5-10 perc alatt por állagúvá válik. 2. csatlakoztasd a GD15 ablaktisztító kefét a porszívódhoz, és egyszerűen porszívózd fel a port az ablakaidról, ahogyan a szőnyegeidet is szoktad. Nincs több csík, sem vízcsepp, csak ragyogó ablakok!

 

KIVÉTELES TARTOZÉK:
Nagyszerű hírem van! Képzeld, akkor is használhatod a GD15 ablaktisztító szettet, ha nincs Kobold készüléked. Hogyan lehetséges ez? A Vorwerk kifejlesztett egy speciális adaptert, melynek segítségével szinte bármilyen porszívócsőre felhelyezhető a GD15 ablaktisztító fej. Az adapter olyan porszívócsövekre illeszthető fel, melyeknek kerek a csatlakozási pontja, valamint 30-34,5 mm átmérő között van.

 

A TARTÓS ÖRÖM FORRÁSA:
A végeredmény: ragyogó tisztaság hosszú heteken át! Azon felül, hogy a Koboclear környezetbarát és vegyszermentes (alkohol, víz és calcium karbonát található benne), hosszú időn át biztosítja ablaka tisztaságát. Így, ha valamilyen szennyeződés kerül a felületekre takarítás után, ne aggódj! A mikroszálas kesztyű segítségével csak töröld át szárazon és nyoma se lesz!

 

A három eszköz kombinálása lekörözhetetlen ragyogást eredményez! 

 

IDE KATTINTVA máris hozzájuthatsz, vagy akár ki is próbálhatod!
Sziasztok, Angi voltam!

Pin It on Pinterest

Share This