Robot Kobold - A Vorwerk újdonsága!

Végre Magyarországra is megérkezett a Vorwerk újdonsága, a Robot Kobold! A VR200-as névre is hallgató modell már megjelenésében tükrözi a Vorwerk számára mindig is kiemelkedő fontosságú értékeket: egyszerre van jelen ebben a lenyűgöző robot porszívóban a DESIGN, a FUNKCIÓ, és a legendás Vorwerk MINŐSÉG és INNOVÁCIÓ. A porszívózás nyűgje mára a múlté!

Fedezze fel Ön is, mi mindent tehet KÖNNYEBBÉ és EGYSZERŰBBÉ az Ön számára a robot technológia! 5 év motorgarancia!

 

Lézeres szkennelés és ultrahangos technológia

A legendás Vorwerk mérnöki tudás az Ön kezében

A Robot Kobold sávról sávra haladva, egyik szoba után a másikat takarítva dolgozik, szinte érintés nélkül, hála három ultrahangos szenzorának és egy lézer szkennernek, ami közvetlenül azonosítja a robot útjába kerülő akadályokat. Forgó navigációs lézere másodpercenként 1800-szor szkenneli a robot környezetét, így érzékelve az akadályok 98%-át. A Robot Kobold minden információt elment egy virtuális térképre, és ez alapján hajtja végre logikus és hatékony takarítási tervét. Ez az intelligens, tervszerű navigáció az egész lakásban a Google vezető nélküli teszt autóiban is használt SLAM (Simultaneous Localisation and Mapping – Szimultán Lokalizáció és Térképezés) technológia alapján működik.

Okos, D-alakú forma

Nincs több akadály

Ezzel az okosan kialakított, D alakú formával a Robot Kobold előtt gyakorlatilag nincs akadály! Legyen szó falakról vagy élekről, bútorlábakról vagy körasztalokról, szőnyegről vagy gyerekjátékokról, a Robot Koboldra nyugodt szívvel bízhatja a munkát! Csak indítsa el a robotot reggel, munkába menet, és mire hazaér, ragyogóan tiszta lakás várja! Nincs utótakarítás, felesleges ellenőrzés…a Robot Kobold dolga végeztével visszatér a töltő egységhez, és készenléti üzemmódban várja az újabb bevetést.

Hatékony takarítás emberi erő nélkül

Csak kapcsolja be, és hagyja ott nyugodtan

A Robot Kobold szupererős BLDC-8 motorja a Vorwerk legendás mérnöki teljesítményének legújabb bizonyítéka. A Wuppertalban gyártott motor lehengerlő szívóerőt képvisel. A versenytársakhoz viszonyítva közel háromszor erősebb a szívóteljesítménye. Tartós lithium-ionos akkumulátora segítségével a Robot Kobold akár 90 percig dolgozik folyamatosan, ezalatt akár 120 négyzetméternyi felületet is kitakarítva. Ha az akku lemerül, a robot automatikusan visszatér a töltő egységhez, és rácsatlakozik. Ha feltöltődött, ott folytatja a munkát, ahol abbahagyta. Forgókeféin sörték és lapátok váltakoznak, a finom oldalkefe pedig az élek és sarkok hatékony és célirányos takarításáért felel.

Egygombos, szuperkönnyű kezelés

Gyerekjáték irányítani

A Robot Kobold teljesen egyedül, önállóan navigál a lakásban, hatékonyan megtisztítva a kemény padló felületeket és a szőnyegeket is, egy jól felépített, logikus szisztémát követve. Fedelén egy gombbal egyszerűen ki-és bekapcsolható, de ha közölni akar velünk valamit, a kijelzőjén keresztül azt is megteszi.  Az infravörös sugárral működő távirányító segítségével a Robot Koboldot gyerekjáték munkára bírni.

“Holdjáró funkció”

Ez már tényleg a XXI. század!

Az akadályok leküzdése a Robot Kobold számára nem jelent gondot: 2 cm magasságig minden akadályt meglepő ügyességgel és könnyedséggel győz le – akár egy holdjáró. Felmegy a szőnyegre, átverekszi magát a vékonyabb bútorlábakon, de a kábelkötegéktől sem ijed meg: megbirkózik vele, vagy kikerüli…egy biztos: a Vorwerk mérnökei a fejlesztés során minden biztonsági elemre gondoltak. Ez a porszívó minden porcikájában egy robot – nem igényli az ember segítségét. Ez már valóban a XXI. század, amikor a gépek vannak értünk, és nem fordítva! Belegondolt már, mi minden válna egyszerűbbé, ha egyik napról a másikra nem kellene porszívóznia?

Számos további extra

…mind-mind az Ön kényelméért

Ami a lépcsőket illeti, a Robot Kobold három szenzorral védekezik ellenük: a leesés kizárt. Beépített fal szenzor is segíti a robot munkáját, a lehető legtökéletesebb takarítást biztosítva a falak mentén is.

A Robot Kobold hatékony, F7 minőségű, polleneket is csapdába ejtő szűrőrendszere szintén a legmodernebb technológiát képviseli. Porkazetta ürítés? Csak egy mozdulat! Az összeszedett szemét és piszok takarítás közben egy könnyen és higiénikusan tisztán tartható tartályba kerül, ahol a robot leállítás után a tartály érintése nélkül, egy mozdulattal kiporszívózható. Nincs több érintkezés az allergiakeltő porral és piszokkal!

Itt a legújabb szoftver a Robot Koboldhoz!

Aktuális verzió 2.1.3

Az újabb verzió egy még jobb és biztosabb működést garantál, így a Robot Kobold navigációja és térérzékelése még pontosabb.

Szükséges eszközök a telepítéshez

  • Kobold USB-Adapter
  • USB-Stick

Fontosabb műszaki adatok

Súly:5.00 kg (készülék: 4.2 kg, töltő egység 0.8 kg)
Méret: Kb. 34 cm x 34 cm x 9 cm
Energia fogyasztás:Standard módban: 70W, ECO módban: 50W, Készenléti módban: 1.5W
Levegő szívás sebessége: 12-13 l/s
Zajszint:70dB (általános szőnyegtisztítás közben mérve) ECO üzemmódban 67dB.
Motor:Karbantartást nem igénylő, BLDC-8 motor
Egy feltöltéssel elérhető üzemidő:60-90 perc
Borítás:magas minőségű, újrahasznosított, hőkezelt műanyag
Csatlakozási értékek:100-240 volt váltóáram, 50/60 Hz

Pin It on Pinterest

Share This