Oldal kiválasztása
spóroljon a robot kobolddal

spóroljon a robot kobolddal

 

Kinek ne lenne kedve spórolni? Számoljunk csak egy kicsit!

Egy 100 m2 körüli, vagy afeletti lakásban hetente 1-1,5 óra telik el porszívózással, függően attól, hogy milyen a környezet, mennyire forgalmas a környék, hányan lakják a lakást, van-e kisgyerek…
Ha mi magunk végezzük el ezt a munkát, akkor is érdemes számolni egy bejárónő óradíjával, hiszen ez az az érték, amit a mi munkánk is képvisel. Egy bejárónő átlag órabére 1000 és 2000 Ft között mozog, de mi számoljunk csak 1500 Ft-tal.

Ez azt jelenti, hogy a heti 1,5 óra porszívózás 2250 Ft-ba kerül. Ha bejárónőt foglalkoztatunk, akkor azért, ha mi magunk végezzük, akkor pedig a szabadidőnk ér ennyit, amiből ezt az időt elvesszük.
Ez egy évre vetítve 117.000 Ft. Ennyit spórolhatunk azzal, ha a Robot Kobolddal végeztetjük el a munkát. Ha a Robot Kobold árát is bekalkuláljuk, világosan látszik, hogy legkevesebb 2 év és 2 hónap alatt megtérül az ára, onnantól a Robot Kobold évente tisztán 117.000 Ft-ot spórol Önnek!

Ha még azt is hozzátesszük, hogy a Robot Koboldra 5 év garanciát ad a Vorwerk, tehát rendeltetésszerű használat mellett javítási díjjal sem kell számolnunk, egyértelmű a kérdés:

Ugye Önnek is számtalan ötlete lenne arra, hogy mire költené a pénztárcájában maradó 100.000 Ft-ot?

Pin It on Pinterest

Share This