Oldal kiválasztása

Szerviz

A Vorwerk Kobold készülékeket 1883 óta a németországi Wuppertalban gyártják, ezzel garantálva a megbízható, itthon is jól ismert német minőséget. A Vorwerk Kobold 140/150/200 készülékekre Magyarországon 1 év teljes körű, és 5+5 év motorgaranciát vállalunk. Így biztosítjuk, hogy a Kobold szíve, a motor mindig Önért dobogjon! A minőségbiztosítás további eleme és előnye az is, hogy garantáljuk Önnek, hogy vásárlását követő 20 évig be tudja majd szerezni a készülékéhez szükséges összes tartozékot és alkatrészt.

Szerviz problémával szerencsére a megbízható német minőségnek köszönhetően nagyon ritkán találkozunk, az eladásaink 0,0001%-a havonta az a mennyiség, amely szervizünkben megfordul, de ennek kb 30%-a mindössze átvizsgálást, karbantartást igényel. Amennyiben Önnek szerviz problémája van, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

Címünk: 2045 Törökbálint, Őrház utca 6
Telefon: 20/563-20-52

Kobold készüléke érdekében fontos, hogy csak eredeti Vorwerk kiegészítőket használjon, hiszen az utángyártott alkatrészek és porzsákok tönkretehetik készülékét.

Kizárólagos magyarországi Vorwerk Kobold képviseletként természetesen a nem nálunk vásárolt, régebbi készülékek szervizével és karbantartásával, alkatrész utánpótlásával is foglalkozunk.

Pin It on Pinterest

Share This