Mindenekelőtt bízom benne, hogy senkit sem sértek meg azzal, ha tegeződve írok. Így sokkal egyszerűbb megosztanom a gondolataimat, és tulajdonképpen egy nagy család vagyunk: a Vorwerk család! Ha nem találkoztál volna még velem a Facebook-on, Angi vagyok!

A Vorwerk Magyarországnál dolgozom és természetesen az én otthonomat is a Kobold termékek varázsolják tökéletesen tisztává és allergénmentessé.

Valószínűleg már Te is megszeretted a Vorwerk Blogját, de ha ez az első blogbejegyzés, amit olvasol, akkor sok szeretettel üdvözöllek!

Nagyon izgatott vagyok, hiszen mostantól én adhatok tippeket az otthonaink tisztántartásához és betekintést a termékeink működésébe!

Az is a célom, hogy jobban megismertessem Veled a cégünket: az itt dolgozó személyeket, a tevékenységünket és a cégfilozófiánkat. Mi személy szerint is rajongunk a tisztaságért, a jó ötletekért, és nekünk nagyon fontos az egészségünk!
De mindez nem merül ki csupán ennyiben. Azt is fontosnak tartjuk, hogy segíthessünk ebben másoknak is, ezért szeretnélek mindig ellátni hasznos tippekkel, és megismertetni Veled azt az egyedülálló eszközt, amivel szuper könnyű és igazán hatékony a takarítás.
A Vorwerk igyekszik mindig a rendelkezésedre állni, amikor csak szeretnéd – talán már tapasztaltad is, amikor találkoztál egy-egy Tanácsadónkkal.

Hétről-hétre meg fogok osztani Veled hasznos tippeket és tanácsokat legyél akár jelenlegi, vagy leendő ügyfelünk. Abban is segíteni fogok, hogy a termékeinket tekintve folyamatosan naprakész lehess!

 

Hamarosan jelentkezem az első cikkemmel!
Addig is szép napot, Angi voltam!

Pin It on Pinterest

Share This