Oldal kiválasztása
Kobold EB400

Frissítse fel szőnyegeit!

Öröm a szőnyegnek:
A szőnyegek teszik otthonainkat komfortosabbá. Az új Kobold VF200 szőnyegtisztító fej – a hatékony és higiénikus mélytisztításnak köszönhetően – gondoskodik arról, hogy a szőnyegek hosszú ideig megőrizzék szépségüket.

Szőnyegek higiénikus mélytisztítása

Egyszerű kezelés

Ideális allergiások számára is

Portaszító hatás

Hosszú élettartam a szőnyegeknek

TÜV tanúsítvánnyal

2-az-1-ben technológia

A Kobold VF200 lehetővé teszi a nagy hatékonyságú, TÜV tanúsítvánnyal ellátott Kobosan tisztítópor optimális felhasználását azáltal, hogy bemasszírozza azt a szőnyegbe. A bedolgozás után csak egyszerűen fel kell porszívózni, és a szőnyeg máris higiénikusan tiszta.

EB400 rotációs kefehenger

Higiénikus és alapos tisztítás

A Kobold VF200 forgó keféje gyengéden bemasszírozza a Kobosant a szőnyegbe – tökéletes megoldás az allergiában szenvedőknek és mindenkinek, akik számára fontos a maximális tisztaság.

Hogyan működik – a helyes felhasználás

Előkészületek

Töltse meg az adagoló tartályt a kívánt mennyiségű Kobosan tisztítószerrel. A szőnyeg szennyezettségétől függően 7m2-re elegendő egy csomag tisztítószer.

Használat, bedolgozás

Aktiválja az adagolót a Kobold VF200-on lévő lábkapcsolóval. Kapcsolja be a Kobold VK200-at (automata fokozaton), és mozgassa a VF200 szőnyegtisztító fejet előre-hátra egymás melletti sávokban, így a szőnyeget optimális mennyiségű Kobosan tisztítószerrel borítja be.

Majd kapcsolja ki az adagolót ismét a lábkapcsolójával, és dolgozza be a Kobosan Active tisztítószert. Ehhez mozgassa a VF200 szőnyegtisztító fejet az eddigi munkairánnyal rézsutosan, majd mind a négy irányban.

Száradás és porszívózás

Hagyja a Kobosan Active tisztítószert megszáradni, lehetőség szerint nyitott ablaknál. Azután a megszáradt szőnyegtisztító port porszívózza fel a Kobold EB400 Automata elektromos porolófejjel. Kész is!

Kobosan Active

Speciálisan a Kobold VF200-hoz kifejlesztett szőnyegtisztító por. Portaszító hatásának köszönhetően a szőnyeg a tisztítás után a száraz szennyeződéseket nem szívja be olyan könnyen. A szőnyeg tovább marad tiszta és szép!

Egy kis szőnyeg útmutató

Az előállítás során felhasznált anyagoktól függően a szőnyegek minősége nagyon eltérő. A szőnyegszálak sűrűsége és a szőnyeg fonása is nagyon különböző lehet. Minél nagyobb a szőnyegszálak sűrűsége, annál jobb minőségű a termék.

Hurkolt/ Kötött

Ennek a típusnak a tisztításához megfelelő a Kobold VF200 szőnyegtisztító fej.

Velúr-szőnyeg

1,5 cm szőnyegszál magasságig különösen alkalmas a Kobold VF200 szőnyegtisztító fej.

Gyapjú

Gyapjú tisztításához nem használható a Kobold VF200 szőnyegtisztító fej.

Pin It on Pinterest

Share This