Oldal kiválasztása

Téli nagytakarítás: szőnyegek és szőnyegpadlók mélytisztítása!

Szőnyegek és szőnyegpadlók mélytisztítása: A hideg időben, amikor többet tartózkodunk benn, a lakásunk tisztán tartása is még több törődést igényel. A fűtés miatt megnövekedik a szállópor koncentrációja a levegőben. A nyirkos idő és a kevesebb szellőztetés miatt könnyen elszaporodhatnak a baktériumok, atkák és spórák szőnyegeinkben, kárpitjainkban. Hogyan tarthatja a téli hónapokban is frissen és makulátlanul tisztán szőnyegeit? A speciális Vorwerk tisztítószerek segítségével tökéletes lehet a szőnyegek és szőnyegpadlók mélytisztítása!

Szőnyegek és szőnyegpadlók mélytisztításához a Kobosan Active a legjobb eszköz! Nemcsak a szőnyegszálak mélyén található baktériumokat és élősködőket távolítja el hatékonyan, hanem portaszító összetevőt is tartalmaz. Ez a formula segít megakadályozni, hogy szőnyegei porszívózás után azonnal magukba szívják a száraz port, ezáltal hosszabb ideig tartó tisztaságot garantál. A Kobosan Active ereje lehet még ennél is meggyőzőbb? Igen! Próbálja ki és már egy tisztítás után úgy fog ragyogni a szőnyege, mintha vadonatújat vett volna! Makacs koszfoltok jelentek meg szőnyegein? Kiömlött a bor? Az ünnepek alatt sokszor előfordulnak olyan helyzetek, amikor azonnali és erőteljes segítségre van szükség. Ne hagyja, hogy egy apróbb baleset az ünnepek alatt elrontsa a hangulatot! Használja inkább a Kobotex folteltávolítót, mellyel a legmakacsabb foltokat is könnyedén eltávolíthatja! Keresse tisztítószereinket a Vorwerk webáruházában!

A Kobosan Active és a Kobotex tisztítószerek megkapták a TÜV Nord tanúsítványát, miszerint allergiások is bátran használhatják!

Pin It on Pinterest

Share This