Oldal kiválasztása

Tisztítószerek

Tisztítószerek, melyekre minden esetben számíthat

Hozza ki a maximális tisztaságot otthonából a Vorwerk tisztító és ápolószerei segítségével. Használja a Kobosan Active-ot és a Kobotexet a szőnyegei tisztántartására. A Kobolin segítségével visszaadhatja keménypadlói régi ragyogását. A Lavenia higiénikussá, allergén mentessé varázsolja matracait, míg a Dovina illatpatronok friss illatot csempésznek a lakásba porszívózás közben.

Száraztisztítás a Kobosan Active segítségével!

Szőnyegei úgy festenek majd, mintha újak lennének, miközben higiénikusan tiszták lesznek egészen a tövekig – és a koszolódás sem lesz olyan erőteljes, mint eddig. Tegye próbára a Kobosan Active-ot!

Figyelem! A Kobosan Active csak az EB fejek száraz tisztító keféivel használható hatékonyan szőnyegein!

Folteltávolítás a Kobotex-szel

A szőnyegek mélytisztításához használja a Kobotex folteltávolítót! A makacs foltoknak és a ragadós kosznak esélye sincs ellene!

A fényes keménypadlók titka

Ragyogó padlóra vágyik? A Vorwerk Koboclean Universal és Parketta egyszerre tisztítja és vízálló védelemmel látja el keménypadló burkolatait, legyen szó parkettáról, kőpadlóról vagy márványról.

A nyugodt álom titka

Tisztítsa meg matracát a bőrmaradványoktól, poratkáktól és azok ürülékétől a Lavenia matractisztító hó segítségével! Így nemcsak higiénikusabb környezetben hajthatja álomra a fejét, hanem alvás közben még védve is van a különböző allergénektől!

Figyelem: A Laveniát csak az EB fejek matractisztító keféjével használja!

Friss illat egy patronba zárva

Szeretné, ha a Vorwerk Kobold takarítás közben nemcsak kiszűrné otthonából a kellemetlen szagokat, hanem friss illattal is ellátná otthonát? Használjon Vorwerk Dovina illatpatront!

Az évszakok illatai

A jól megszokott Dovina illatpatronok mellé ugyanolyan hatékony, ám változatosabb illatvilággal ellátott tavaszi és nyári Dovina illatokat is kínálunk! Mindkét illatpatron porszívózás közben kellemes illatot áraszt, amely hosszan érezhető a levegőben.
Figyelem! A Dovina illatpatronok a régi típusú Vorwerk Kobold készülékekkel is használhatók!

Pin It on Pinterest

Share This