Oldal kiválasztása

A Vorwerk Kobold higiéniai rendszer varázsa a sokoldalúságában rejlik. Nemcsak szőnyegeit vagy matracát tisztíthatja vele, hanem még kárpitozott felületeivel is csodát művel! Atkamentes kanapék és fotelek, régi színükben tündöklő függönyök? Lehetséges! A Kobold PB430 elektromos kárpittisztító fejet ergonomikus kialakítása ideálissá teszi a szőnyegeken, kanapékon, párnákon és az autó ülések réseiben lerakódott por és kosz eltávolítására.

Az állatbarátok számára különösen nagy segítséget jelent ez az erőteljes kárpittisztító fej, hiszen hatékonyan megbirkózik a lakásban elhullajtott állatszőrrel és az allergia kialakulásában nagy szerepet játszó poratkák eltüntetéseben. A fejnek kétfajta tisztító funkciója van: lapos felületeket és nehezen elérhető helyeket is könnyedén tisztíthat a segítségével! Bámulatos sebességgel tisztítja kárpitozott felületeit, nemcsak otthonában, hanem akár az autókárpit tisztításánál is tökéletes társ.

Emellett kárpitozott felületek tisztítására ajánljuk a FD15 flexi szettet is, ami számtalan felület tisztítására nyújt egyszerű megoldást: nincs több por, haj vagy cérna a kárpitjain! A rugalmas tisztítás bajnoka mindennel megbirkózik! Ráadásul, egy-egy új feladathoz könnyedén átalakíthatja a flexibilis fejet: ha az egyik pillanatban még függönyeit porszívózta, egy gombnyomással bezárhatja az FD15 szárnyait, hogy a másikban már nagy szívóerejű ”orrával” autója műszerfalát takaríthassa – és csak egy újabb mozdulat kell ahhoz, hogy ezután a falait porszívózza tökéletesen tisztára!

A Kobold PB430 elektromos kárpittisztító fejet és a FD15 Flexi fejet keresse a Vorwerk Webáruházban!

Pin It on Pinterest

Share This