Oldal kiválasztása

Több mint porzsák: Vorwerk HEPA porzsákzsák

A multi-funkciós Vorwerk Kobold 150 a legmodernebb, innovatív technológiával, Németországban készül. Így nem csoda, hogy a szűrőrendszer szíve, a Vorwerk porzsák is igazi csúcsminőséget képvisel!

A higiénikus mikroszűrő (HEPA filter) felfogja a 0,009 mikronnál nagyobb szennyeződések 99,99%-át. A HEPA-zsák több mint egy egyszerű porzsák. Természetesen, a világon sok gyártó használ HEPA-szűrőt, ám a Vorwerk világszabadalma egyedülálló, hiszen H11 osztályba sorolták, emellett német TÜV tanúsítvánnyal is rendelkezik. Mit jelent ez a gyakorlatban? Például, hogy az olyan kis szennyeződések, mint a dohányfüst vagy a miniatűr poratka ürülék sem tudnak áthatolni rajta. A levegő, ami kiáramlik a készülékből, sokkal tisztább, mint az otthon levegője. Fontos megjegyezni azonban, hogy minderre csak az eredeti Vorwerk porzsákok képesek.  Eredeti Vorwerk HEPA-zsákot csakis a Vorwerk kizárólagos hazai forgalmazójánál, a Quality Direct Kft-nél vásárolhat! Látogasson el webáruházunkba vagy keresse fel ügyfélszolgálatunkat!

Ne feledje, június 16-ig minden 13 000 forint feletti rendelés mellé ajándék Kobosan Active (140 g) szőnyegtisztító granulátum vagy Lavenia (50 g) matractisztító granulátum jár!

Pin It on Pinterest

Share This