[Angi Blogja] A PORSZÍVÓZÁS EGYSZERŰ FELADATNAK TŰNIK, DE TALÁN VAN NÉHÁNY HIBA, AMIT TE IS ELKÖVETSZ ILYENKOR.

Fontos, hogy a porszívót megfelelő módon használd, hogy biztosan a legtöbbet hozzhasd ki belőle.

 

 5 gyakori hiba, amit sokan elkövetnek takarításkor.

 

1. Technika

Talán még soha nem figyeltél a porszívózás technikájára, pedig nagy jelentősége lehet a takarítási rutinban, különösen abban, hogy milyen gyorsan végezz vele!
Először is győződj meg arról, hogy az adott felület tisztításához a legalkalmasabb eszközt használod. Például a Kobold SP600-zal mindenféle keménypadló felületet tisztán tarthatsz. Ez a készülék fele annyi idő alatt végez, mert egy lépésben porszívózza és mossa fel a padlót. Vedd figyelembe milyen technikát alkalmazol porszívózáskor. Kövess egy meghatározott rendszert, hogy biztos legyél benne, nem porszívózod ugyanazt a területet többször.

 

 2. Testtartás

A Kobold VK200 egy olyan állóporszívó, amely egy könnyen igazítható teleszkópos kezelőfejjel megkönnyíti a takarítást. Kialakítása megakadályozza, hogy sokszor kelljen lehajolnod, kényelmesebbé és gyorsabbá téve ezáltal a porszívózást.

 

 3. Mikor kell porzsákot cserélni?

A legtöbb porszívónak hónapokig, de akár évekig nem cserélik a porzsákját. Ennek negatív következményei lehetnek, a porszívó hatékonysága például  jelentősen csökken. A Kobold VK200 esetében nem kell aggódnod, hogy mikor kell a HEPA-zsákot cserélni, mivel amikor a LED kijelző narancsszínűre vált, itt az idő porzsákot cserélni.

 

 4. Tényleg mindig jó ugyanaz a méret?

A porszívód talán alkalmas különböző típusú padlók tisztítására a keménypadlótól a szőnyegekig. De ha a kényesebb felületekről van szó, gondoltál már arra, hogy más tartozékot is használj? Ha kárpitozott bútoraidat szeretnéd tisztítani, miért nem próbálod ki a Kobold PB440 elektromos porolófejet? Sokkal könnyebb használni a bútorzaton, és egyszerűbb kitakarítani a nehezen elérhető poros helyeket az otthonodban vagy az autódban!

 

 5. Elpakolás

Mielőtt elővennéd a porszívót, győződj meg róla, hogy akadálymentes a takarítandó padlófelület. Amikor porszívózás közben könyveket, magazinokat, cipőket kell felkapkodni a földről, ezek csak lassítani fognak. Tehát kezdd a takarítást az elpakolásukkal. Amikor a szőnyeget akadálymentesen tudod porszívózni, pillanatok alatt végezni fogsz!

 

Lépj velünk kapcsolatba, és foglalj időpontot IDE kattintva Kobold VK200 bemutatóra.
Kövess minket az Instagrammon és a Facbookon, ha további hasznos tanácsokat és tippeket szeretnél megtudni.

Pin It on Pinterest

Share This