Oldal kiválasztása

 Ön sem szeretné megosztani az ágyát különböző apró élőlényekkel, elhalt hámsejtekkel és az izzadsággal?

Íme, néhány top tippünk, melyek segítségére lesznek, hogy matracát tisztán, frissen és egészségesen tartsa.

BÁNJON MATRACÁVAL ÚGY, MINT SZŐNYEGÉVEL:
Rendszeresen vegye le ágytakaróját vagy paplanját matracáról és porszívózza rendszeresen. Nem tévedés, nyugodtan használja porszívóját matracán, tegye rá és mozgassa előre-hátra. Jobb egy általános porszívóval kiporszívózni a matracot, mint egyáltalán nem tisztítani, de a speciális matrac-tisztító termékeink, mint például a Matractisztító Szettünk segít Önnek felgyorsítani a munkát.

A SZÁRAZTISZTÍTÁS JOBB MATRACÁNAK:
Használja a Kobold VK200-as porszívónkat speciális Matractisztító Szettünkkel, amely eltávolítja az allergiát okozó mikrorészecskéket mélyen a matrac belsejéből, kifertőtlenítve és kitisztítva azt.

FORGASSA ÉS ÜTÖGESSE ÁT MATRACÁT:
Minden harmadik hónapban tegye ezt takarítási rutinja részévé. Amennyiben olyan matraca van, melyet nem tud forgatni (vagyis csak az egyik oldalán tud aludni), fontos, hogy legalább átütögesse, hogy ki legyen porolva. Ha egy-egy éjszakára használaton kívül hagyja matracát, az növelni fogja annak élettartamát.

KERÜLJE A VÍZHASZNÁLATOT A FOLTOK ÉS A SZENNYEZŐDÉSEK ELTÁVOLÍTÁSÁHOZ:
Nagyon nehéz alaposan kiszárítani a nedves matracát, viszont optimális helyet biztosít a penész és más, egyéb gombák szaporodásához. Ha muszáj vizet használnia, a lehető legkevesebbet használja, ezek után ventilátorral segítse a matrac száradását, mielőtt bármit ráterítene az ágyra.

SZAGTALANÍTSA MATRACÁT:
Létfontosságú rendszeresen szagtalanítani és frissen tartani matracát. Ha nincs Kobold Matractisztító Szettje, próbálja ki azt, hogy beszórja matracát szódabikarbónával, rajta hagyja harminc percig, majd az otthoni porszívójával porszívózza ki.

HASZNÁLJON MATRACVÉDŐT:
A matracvédő az egyik legjobb befektetés (a másik a Kobold VK200!), amit az egészségéért tehet. További védelmet nyújt a folyadék kiömlésekkel és a foltokkal szemben, továbbá megakadályozza, hogy az izzadság, a bőrön levő olajok és az elhalt hámsejtek behatoljanak a matracába, valamint az otthonában levő berendezési tárgyakba.

HAGYJA MATRACÁT LÉLEGEZNI:
Rendszeresen szellőztesse matracát azáltal, hogy leveszi róla az ágytakarókat (ágyneműmosás között is). Ez megelőzi a szagok megjelenését.
Szeretne megtudni többet a Matractisztító Szettünkről, a PB440 elektromos kárpitporoló fejről?

 Próbálja ki otthon!

Pin It on Pinterest

Share This