Vorwerk Kobold 150

Bemutatjuk a Vorwerk Kobold 150-et!

A Koboldok legújabb tagja letisztultabb, légiesebb designt kapott, melynek legfőbb ismérve a vadonatúj szín: szakítva a hagyományokkal, a jól ismert Vorwerk zöld helyett a család kedvencét hamarosan fehér köntösben vásárolhatja meg. A Vorwerk Kobold 150egy szempillantás alatt bárkit elvarázsol karcsú, ergonómikus kialakításával, káprázatos letisztultságával – és ez még csak a kezdet! Az új Kobold verhetetlen párost alkot a Vorwerk egyedülálló fejeivel, legyen szó az EB 370 elektromos porolófejről, a HD50 keménypadló fejről vagy épp a legújabb kedvencről, az SP530 “felmosóporszívóról”. Lássuk csak, milyen előnyökkel bír még a legújabb Kobold:

KICSI ÉS KÖNNYŰ

A lehajtható, dönthető elektromos porolófejjel a Kobold könnyedén takarít az ágyak, bútorok alatt is. Az EB370 fejjel mindössze 4 kg gépsúlynak köszönhetően a Kobold a világ legkönnyebb porszívója.

MÉG LETISZTULTABB DESIGN

Már a Kobold 150 elődje is lenyűgözte vásárlóinkat légies vonalaival és minőségi kialakításával. Nincs ez másképp vadonatúj fehér készülékünknél sem: kívül-belül igaziVorwerk minőség!

ENGERGIATAKARÉKOS

Valamennyi Kobold gép motorja kevesebb mint 900 wattot fogyaszt, így nemcsak környezet tudatosabban takaríthatja majd lakását, hanem pénztárcáját is kímélheti!

UNIVERZÁLIS MOZGÁS

A gömbcsuklóval felszerelt Kobold 150 lehetővé teszi, hogy időt spóroljon a takarítással, hiszen a lakás összes zugát könnyen kitisztíthatja a segítségével!

FEHÉR AZ ÚJ ZÖLD

Nemcsak a Vorwerk Kobold, hanem az összes Vorwerk kiegészítő megújul hamarosan – így a teljes Vorwerk család fehérben tündököl majd!

Pin It on Pinterest

Share This