Oldal kiválasztása

Útra kelünk az Egészségvédelmi Programmal!

A Quality Direct Kft. óriási megtiszteltetésben részesült: 12 év becsületes és kitartó munkája alapján meghívást kapott, hogy főtámogatóként csatlakozzon az ország legnagyobb humanitárius átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjához!

A program legfőbb célja az egészség megőrzés, a betegségek megelőzése, Magyarország egészségi állapotának javítása a legkorszerűbb lehetőségekkel. A program segít megismerni és megelőzni olyan társadalmi betegségeket, mint a szív és érrendszeri megbetegedés, a szívinfarktus, a magas vérnyomás, a dohányzás, az elhízás, a cukorbetegség, a magas koleszterin és nem utolsó sorban a légúti megbetegedések, mint az asztma és allergia.

Az Egészségvédelmi Program kamionjával éves szinten 125 helyszínen találkozhatnak, ahol az átfogó prevenciós vizsgálatok mellett életmód tanácsadáson is részt vehet, a fő támogatók között pedig a Vorwerket is megtalálja!

Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet, és megoldást ajánljunk az otthonokban rejtőzködő veszélyre, a porallergiát kiváltó poratkákra, a szállóporra és más olyan szennyeződésekre, melyek hosszútávon egészségkárosodást okozhatnak Önnek és családjának. Teremtsünk együtt allergénmentes környezetet!

A pontos helyszínekről és időpontokról az Egészségvédelmi Program weboldalán tájékozódhat a következő hetekben. Keresse a Vorwerk standját és tudjon meg minél többet a megelőzésről!

Pin It on Pinterest

Share This