Oldal kiválasztása

VB14 vákuumzsák: a helyspórolás mestere a Vorwerktől, 20% kedvezménnyel, december 20-ig

Ha a Mikulás VB14 vákuumzsákot használna, az ő puttonyába is több ajándék férne! Szeretne akár 75% helyet megspórolni szekrényében 20% kedvezménnyel? Nem tudja, hova rakja nyári ruháit, miközben kinn a téli hideg tombol? Praktikus ajándékot keres karácsonyra? A Vorwerk VB14 vákuumzsák a legjobb választás!

 

AKCIÓ! Legyen saját mikulászsákja!

Vásárolja meg akciós áron, 20% kedvezménnyel a VB14 vákuumzsák szetteket webáruházunkban december 20-ig!

VB14 vákuumzsák kényelmes és hatékony megoldás, melynek használatával nem kell attól tartania, hogy egy utazás során meggyűrődik a bőröndje tartalma, hiszen az igazi Vorwerk minőséget szem előtt tartva úgy fejlesztették ki vadonatúj vákuumzsákunkat, hogy bármilyen körülménynek ellenálljon. Ezáltal eredeti formájában őrzi a benne tároltakat. Nincs több gyűrődés, por, nedvesség és kellemetlen szag! Eddig, ha hosszútávon szerette volna elrakni ruháit és ágyneműit, különböző praktikákkal kellett távol tartania a molyokat és más élősködőket, a VB14 vákuumzsák azonban esélyt sem ad a kártevők bejutására. Másik nagy előnye az egyszerű kezelhetőségében rejlik, mivel használatához csupán annyit kell tennie, hogy egy porszívó segítségével kiszippantja a felesleges levegőt a zsákból és a vákuum hatása máris érvényesül. Ezáltal a használaton kívüli ruhák helyfoglalása 25%-ára csökken.

A Vorwerk VB14 vákuumzsák szettek az alábbi méretekben kaphatóak: 120x80cm – ebben akár használaton kívüli ágyneműi is elférnek, 95x60cm – a szezonális ruhák tárolására tökéletes méret, 60x40cm – spóroljon helyet vele a bőröndjében.

Lássuk, hogyan is spórolhat helyet a VB14 vákuumzsák szettek segítségével:

Pin It on Pinterest

Share This