[Angi Blogja] Neked is fontos a környezeted? Szereted az újrahasznosítást? Környezettudatos vagy?

A környezetvédelem tájékozottságot, érzékenységet és tudatos felelősségvállalást igényel. Az ipari fejlődés és az azzal járó megnövekedett környezetszennyezés ellenszere a környezettudatosság.

 

Mi, a Vorwerknél több ízben figyelünk erre! Hadd segítsek ebben Neked is!

VEGYSZERMENTES TISZTÍTÓSZEREK:
Ilyenkor talán több figyelmet fordítanak az emberek az ablakaik tisztítására és tisztán tartására. Ehhez a Vorwerk által kifejlesztett Koboclear a legjobb választás. Hogy miért? Csupán alkohol, víz és kalcium-karbonát található benne, így biztos lehetsz abban, hogy a használat során sem a környezetedet, sem önmagadat nem szennyezed vegyszerekkel! Az üvegfelületen való eloszlatás után az alkohol gyorsan elpárolog, a víz és mészkő pedig por állagúvá szárad, miközben magába szívja a lerakódott szennyeződéseket.

 

KÖRNYEZETTUDATOS GYÁRTÁS:
Környezetbarát műanyagokat és mérgező kadmiumtól mentes színezőanyagokat használunk. Tudatosan tartózkodunk a környezetkárosító és az égésgátló anyagok használatától. Ilyen technológiával készült a GD15 ablaktisztító szett szíve is, a GD ablaktisztító kefe. Finom sörtéivel a kefe nyomtalanul eltünteti a port és a megtapadt koszt, miközben az üvegfelületet kiemelkedően ragyogóvá varázsolja.

 

SPÓROLUNK AZ ENERGIÁVAL:
A Vorwerk termékek más módon is kímélik a környezetünket: kevés áramot fogyasztanak, miközben nagy szívóerőt képviselnek. A Kobold VK200 „A” energiaosztályba tartozó készülék, mely lenyűgöző eredményeket mutat még a legalacsonyabb, 75 Wattos teljesítményen is.

 

SOKRÉTŰ FELHASZNÁLHATÓSÁG:
Akkor is használhatod a GD15 ablaktisztító szettet, ha nincs Kobold készüléked. A Vorwerk kifejlesztett egy speciális adaptert, melynek segítségével szinte bármilyen porszívócsőre felhelyezhető a GD15 ablaktisztító fej. Az adapter olyan porszívócsövekre illeszthető fel, melyeknek kerek csatlakozási pontja 30-34,5 mm átmérő között van. Ilyenek például: a Samsung, a Kärcher, az LG Electronics, a Philips, a Miele és a Siemens/Bosch készülékei.

 

KEVESEBB CSOMAGOLÓANYAG:
Csomagolás nélkül sajnos nem tudjuk eljuttatni Hozzád a termékeinket, ezért kizárólag olyan környezetbarát anyagokat használunk a csomagoláshoz, amelyek egyeznek a Zöld Pont elveivel. Részt veszünk a csomagolóanyag hulladék begyűjtésében és újrafelhasználásában. Ezen felül a használati utasításainkat is olyan papírra nyomtatjuk, amelynek faanyaga felelősségteljesen kezelt erdőkből származik. Velünk Te is részt vehetsz az újrahasznosításban!

 

 

IDE KATTINTVA máris hozzájuthatsz, vagy akár ki is próbálhatod: ITT!

Pin It on Pinterest

Share This