Vorwerk Magyarország

2002-ben csatlakozott a Vorwerk világméretű családjához a Quality Direct Kft. Azóta Magyarországon kizárólagos képviselőként segít Önöknek az eredeti Vorwerk termékek megismerésében.

Immáron 16 év tapasztalattal a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy büszkék vagyunk a Vorwerk prémium kategóriás termékeire, és munkatársainkra, akik világszínvonalú munkát végeznek. Köszönhetően kitartásuknak, tenni akarásuknak, és rendszeres képzésüknek. Ennek következtében pedig egyre több háztartásban és intézményben jelenik meg a minőség és az innováció jelképeként is ismert Vorwerk Kobold.

Fejlődésünk és növekedésünk folyamatos. Ennek következményeként, 2008-ban elérkezettnek láttuk az időt, hogy új központba költözzünk. Törökbálinti székházunk könnyen megközelíthető és már nem csupán az országos értékesítői hálózatunk bázisa, hanem oktatási-képzési központként is üzemel.

2013 júniusában megérkezett az új Vorwerk Kobold 150!

„White is the new green”  –    „Fehér az új zöld”

A készülék az új külsejével és színvilágával a letisztultságot képviseli. A folyamatos innovációnak köszönhetően nem csak kivitelezése, de tudása is a modern technológiának megfelelő.

A Vorwerk Kobold 200, a Kobold legújabb generációja, mely 2017. év eleje óta elérhető Magyarországon. A legújabb modell egyesíti elődei tulajdonságait új, innovatív megoldásokkal kiegészítve,még szebbé és hatékonyabbá téve mind technikailag, mind megjelenésében a legújabb Kobold készüléket.
Ha érdekli Önt a Kobold világa, keressen minket bizalommal!

Cégfilozófiánk

CégfilozófiaKözpontban az ügyfél

A személyes kapcsolat vásárlóinkkal cégünk mozgatórugója. Célunk, hogy minden egyes ügyfélnek megtaláljuk azt a terméket, mellyel igazán elégedett lehet. A vásárlással azonban nem szakad meg az ügyfél és a szakértő közti kapcsolat. Amennyiben a későbbiekben szüksége van segítségünkre, mi bármikor készségesen állunk a rendelkezésére.

A minőség nem kérdés

A Vorwerk kreativitásáról és innovatív gondolkodásáról ismert a világ 76 országában. Ügyfeleink igényeinek megértésével képesek vagyunk használni kreativitásunkat, és ötleteinket igyekszünk minél inkább átültetni a valóságba. Ily módon képesek vagyunk egyedülálló termékeket és szolgáltatásokat kínálni, amelyek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek.

Támogatjuk dolgozóinkat

Sikerünk a nálunk dolgozó emberektől függ. Ezért helyezünk különösen nagy hangsúlyt a munkaerő állandó fejlesztésére, továbbképzésére és motiválására. Dolgozóink, partnereink és szakértőink közös munkáját az őszinteség, a bizalom és a becsületesség alapozza meg. Munkatársainkat egyénekként kezeljük és tiszteljük.

Hosszú távra tervezünk

A Vorwerk 130 éve családi vállalkozásként működik. Ezért döntéseink és befektetéseink mindig a hosszú távú szempontokat figyelembe véve születnek. Nemcsak kollégáink jövőjét tartjuk fontosnak, hanem a társadalom és a környezetvédelem kérdéseire is nagy hangsúlyt fektetünk.

Készen állunk a változásra 

Mivel hosszú távra tervezünk, tudjuk, mennyire fontos a változás, és a megújulás. Vállalkozó szelleműek vagyunk, és ez arra ösztönöz bennünket, hogy mindenben az újat keressük, és elősegítsük a megvalósulást. Folyamatosan tanulunk és fejlődünk.

 

Pin It on Pinterest

Share This