Oldal kiválasztása

Quality Direct kft.

Vorwerk Kobold Magyarország

A 2002-ben alakult Quality Direct Kft. azt tűzte ki céljául, hogy a legmagasabb minőségű termékekkel szolgálja ki ügyfeleit Magyarországon. Elengedhetetlen számunkra a megfelelő életminőség biztosítása és az otthoni környezet magas szintű ápolása. Az általunk forgalmazott termékek, megfelelnek ezeknek a magas szintű követelményeknek.

Egészséges higiéniai és tisztítási megoldásaink vannak otthona számára, legyen ez az ablaktisztítás, kárpittisztítás vagy a padlótisztítás.

Azért dolgozunk, hogy ügyfeleink életét még kellemesebbé tegyük ezért az alábbi pontok képzik a cégfilozófiánk alapjait:

Központban az ügyfél!

személyes kapcsolat vásárlóinkkal cégünk mozgatórugója. Célunk, hogy minden egyes ügyfélnek megtaláljuk azt a terméket, mellyel igazán elégedett lehet. A vásárlással azonban nem szakad meg az ügyfél és a szakértő közti kapcsolat. Amennyiben a későbbiekben szüksége van segítségünkre, mi bármikor készségesen állunk a rendelkezésére.

A minőség nem kérdés!

Nálunk a minőség az elsődleges. A folyamatos magas minőségi termékek biztosítása mellett a minőségi szolgáltatások nyújtása is elengedhetetlen számunkra. Ezen dolgoztunk az elmúlt 20 évben és ennek a magas színvonalnak a fenntartása lesz cégünk fő profilja a jövőben is.

Hosszú távra tervezünk!

Döntéseink és befektetéseink mindig a hosszú távú szempontokat figyelembe véve születnek. Nemcsak kollégáink jövőjét tartjuk fontosnak, hanem a társadalom és a környezetvédelem kérdéseire is nagy hangsúlyt fektetünk.

Támogatjuk dolgozóinkat!

Sikerünk a nálunk dolgozó emberektől függ. Ezért helyezünk különösen nagy hangsúlyt a munkaerő állandó fejlesztésére, továbbképzésére és motiválására. Dolgozóink, partnereink és szakértőink közös munkáját az őszinteség, a bizalom és a becsületesség alapozza meg. Munkatársainkat egyénekként kezeljük és tiszteljük.

Készen állunk a változásra!

Mivel hosszú távra tervezünk, tudjuk, mennyire fontos a változás, és a megújulás. Vállalkozó szelleműek vagyunk, és ez arra ösztönöz bennünket, hogy mindenben az újat keressük, és elősegítsük a megvalósulást. Folyamatosan tanulunk és fejlődünk.

Kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk Önnek a jövőben is!

Pin It on Pinterest

Share This