Oldal kiválasztása

Vorwerk SP530 felmosóporszívó az esős időben is társ!

 

 

Ismét itt a nyári zivatar? A gyerekek sáros cipővel rohantak be a lakásba? Bizony, az állandó felmosás fáradtságos feladat. az esős napokon jól jön egy társ, melynek segítségével percek alatt eltüntethetjük a sárfoltokat a parkettáról és a járólapokról.

Vorwerk SP530 felmosóporszívó képes a keménypadló felületek egyidejű porszívózására és nedves tisztítására, így Önnek feleannyi időbe kerül feltakarítania a szennyeződéseket! A Vorwerk család új tagja képes a keménypadló felületek egyidejű porszívózására és nedves tisztítására, így Önnek feleannyi időbe kerül feltakarítania parkettáját vagy járólapját! Ráadásul, a Vorwerk SP530 felmosóporszívó használatával nemcsak időt, hanem vizet is spórolhat, hiszen akár 80 ml folyadék is elég ahhoz, hogy fényesen csillogjon a padlója. Az egyedülálló tisztaságról pedig 2 darab különböző keménypadló tisztító folyadék (Koboclear Universal és Koboclear Parkett), illetve 4 darab speciális törlőkendő (Universal, Dry, Soft, Parkett) gondoskodik.

Szeretne többet tudni az Vorwerk SP530 felmosóporszívó-ról? További információért keresse ügyfélszolgálatunkat a +36-20/563-2052-es  telefonszámon vagy a vorwerk@vorwerk.hu e-mail címen!

Pin It on Pinterest

Share This