Oldal kiválasztása

Vorwerk tisztaság a padlótól a plafonig

A gégecső elengedhetetlen tartozéka a Vorwerk különböző fejeinek, hiszen a segítségével sokoldalúbban és flexibilisebben porszívózhatja otthonát! Nincs több por a szekrényei tetején, vagy épp a függöny karnisán, kárpitjain! Csak csatlakoztassa hozzá a megfelelő fejet és még a legmagasabb pontokat is könnyedén elérheti otthonában! A Vorwerk webáruház kínálatában számos egyedülálló tisztítófejet találhat, mellyel otthonát a padlótól egészen a plafonig tisztán tarthatja.

A Vorwerk faltisztító fej remek kiegészítő a falak és tapéták, sötétítő függönyök, redőnyök, sarkok, szögletek és polcok takarításában. A Vorwerk résszívóval pedig alaposan tisztítja meg a matracok, kárpitok vagy a bútorok közti réseket és szegélyeket a portól. Továbbá ajánljuk a figyelmébe a GD15 ablaktisztító szettet is, melyet csupán csatlakoztatnia kell a gégecsőhöz és máris egy professzionális ablaktisztító rendszerrel tisztíthatja ablakait!

AKCIÓ
Vásároljon egy Vorwerk Kobold 140 gégecsövet vagy egy Vorwerk Kobold 150 gégecsövet 2014. július 1. és 2014. július 7. között és mi megajándékozzuk Önt egy faltisztító fejjel és egy résszívóval!

Pin It on Pinterest

Share This