Oldal kiválasztása

A VR300 robotporszívóval könnyebb a takarítás!

 Automatikus porszívózás

Emberi erő nélkül tisztít, képes akkor is elvégezni munkáját, ha Ön nincs otthon.

Gondos munkavégzés

Az akadályok között manőverezve eltüntet minden apró szennyeződést.

Teljesítmény és hatékonyság

A legoptimálisabb tisztítási útvonalon egyedülálló hatékonysággal takarít.

Speciális mobil alkalmazás

Alaprajz

Első alkalommal a robotporszívó sávról sávra haladva feltérképezi az egész lakást és elmenti az így készült alaprajzot. A Kobold VR300 tisztítási hatékonysága kiemelkedő, köszönhetően annak, hogy minden esetben ugyanazon az útvonalon halad.

Virtuális "NO GO" vonalak

A lakás egyes részei a robotporszívó elől elzárt területek lehetnek. Az applikáció segítségével „no go” vonalakkal körülhatárolhatjuk a tisztítandó területet.

Azonnali értesítés

Amikor a Kobold VR300 elkészült a tisztítással, értesítést küld a mobiltelefonra. Az üzenet áttekintést ad a megtisztított területről és a működési idejéről. Az értesítés hibaüzeneteket is tartalmazhat a hiba lehetséges okairól és az elhárítás módjairól.

Különleges tisztítási hatékonyság

Szőnyegekre és keménypadlóra egyaránt

Az egyedülálló szívóteljesítménynek köszönhetően a Kobold VR300 meggyőző hatékonysággal tisztítja meg a szőnyegeket és a keménypadlókat egyaránt. A robotporszívó használatával az egész lakás tiszta lesz, így Önnek semmi más dolga nincs, mint élvezni a ragyogást.

Ragyogó tisztaság

A robotporszívó teljesítménye lenyűgöző! Az intelligens technológia, a pontos navigáció és a tökéletes eredmény teszi egyedülállóvá a Kobold VR300-at. A rendkívül erős és tartós motor, a kiemelkedő szívóteljesítmény és a kefehengereknél alkalmazott legújabb technológia minden eddiginél hatékonyabb porgyűjtést tesz lehetővé. Az 1800 fordulat/perc sebességgel forgó kefehenger szívóteljesítménye egyedülálló!

Akár 90 perces akkumulátor üzemidő

A Lithium-ion akkumulátornak köszönhetően a Kobold VR300 robotporszívó egy feltöltéssel akár 60 percen keresztül is ellátja feladatát. ECO üzemmódban a működési ideje 90 perc, és akár 120 nm-et is megtisztít. Alacsony akkukapacitásnál a robotporszívó automatikusan visszatér a bázisállomásra. Ha feltöltődött, folytatja a munkát ott, ahol abbahagyta.

Állatbarát

A VR300 robotporszívó kefehengere és szívóteljesítménye könnyedén megbirkózik az állatszőrökkel, hatékonyan összegyűjti padlóról, szőnyegről egyaránt. Zárt portartályának és szűrőjének köszönhetően tisztaságot és frissességet varázsol az egész lakásban. Működése rendkívül csendes, a lakásban tartott kisállatok sem félnek tőle.

Intelligens navigáció

Ultrahangos technológia és lézeres szkennelés

A Kobold VR300 önállóan és megbízhatóan takarít otthonában. Ultrahangos technológiájának és lézeres szkennelésnek köszönhetően érzékeli az útjába kerülő akadályokat. A szenzorok segítségével a robotporszívó könnyen és magabiztosan manőverez, a bútorokat szinte érintés nélkül kikerüli. A lépcsőket felismeri és elkerüli, a leesés kizárt. A kisebb akadályok leküzdése sem jelent gondot: 2 cm magasságig képes áthaladni az akadályokon, így például a küszöbökön is, de akár 1,5 cm magas szőnyeggel is könnyedén megbirkózik.

D-alakú forma és oldalkefe sarkokhoz és élekhez

A Kobold VR300 D-alakú formája lehetővé teszi a tökéletes és hatékony takarítást az egész lakásban. Legyen szó sarkokról, élekről vagy akár bútorlábakról, az oldalsó kefék mindent alaposan megtisztítanak.

Területről területre halad

A robotporszívó lézeres navigációs szenzorai segítségével területről területre haladva tisztítja meg az egész lakást.

"Spot" tisztítási üzemmód

Vendégei voltak a hétvégén? A padlón néhány helyen látszanak a nyomai? Semmi gond! A SPOT üzemmód használatával egy kisebb területet (2m x 2m vagy 4m x 4m) is meg tud tisztítani.

Felhasználóbarát

 

Gyors és egyszerű hozzáférés a funkciókhoz

A fő funkciók – ECO, SPOT, „MINDEN HELYISÉG” üzemmód, visszaküldés a bázisállomásra – könnyen és egyszerűen elérhetők a robotporszívó kezelőpaneljén.

Mobil alkalmazás

A Kobold VR300 robotporszívót otthonától távol okostelefonról vagy táblakészülékről is vezérelheti a Kobold Robot alkalmazás segítségével. Ez a lehetőség a robotporszívó tulajdonosának rendkívüli kényelmet biztosít a mindennapi életben.

Önállóan takarít otthonában

Ha kevés ideje van, a „MINDEN HELYISÉG” üzemmódot Önnek találták ki! Ebben az esetben a robotporszívó területről területre haladva hatékonyan tisztítja végig az egész lakást. Alacsony akkukapacitásnál a robotporszívó automatikusan visszatér a bázisállomásra. Ha feltöltődött, folytatja a munkát ott, ahol abbahagyta.

Led kijelzők

A LED kijelzők folyamatosan mutatják az aktuális állapotot. Jelzik, mikor van szükség a portartály ürítésére vagy az akkumulátor feltöltésére.

Szoftverfrissítés Robot Koboldjához!

 

Az újabb verzió biztosítja a VR200 és VR300 Robot Kobold stabil kapcsolódását az új MyKobold alkalmazáshoz.

Amennyiben sikertelen Robotjának kapcsolódása a MyKobold alkalmazáshoz, töltse le a legújabb szoftver verziót, telepítse és élvezze az alkalmazás előnyeit!

Készen áll minden problémás terület tisztítására!

 

A kifinomult lézer navigáció és a több mint 12 beépített érzékelő lehetővé teszi a VR300 számára, hogy minden akadályt leküzdjön.
1. Egy 360 fokos lézer másodpercenként 1800 alkalommal szkenneli a szobát, létrehozva így egy virtuális térképet.
2. Három ultrahangos szenzor segítségével érzékeli az átlátszó vagy az erősen fényes akadályokat is.
3. A szenzoroknak köszönhetően magabiztosan manőverez, szinte érintés nélkül kerüli az akadályokat.
4. Az optikai padlószenzorok érzékelik a lépcsőket és kiszámolják az alternatív útvonalat.
5. Holdjáró funkciójának köszönhetően akár a 2 cm magas akadályokkal is megküzd.

Lapos kialakítás

Állatbarát

Akadályok felismerése

Lépcső észlelése

Fontosabb műszaki adatok:

Súly:5.00 kg (készülék: 4.2 kg, töltő egység 0.8 kg)
Méret: Kb. 34 cm x 34 cm x 9 cm
Energia fogyasztás:összesen kb. 85 W (padlóburkolattól függően) / kb. 65 W (ECO üzemmód)
Zajszint:70dB (A) (szabadtéri körülmények között és szőnyegen mért érték)
Motor:karbantartást nem igénylő (DC) motor
Egy feltöltéssel elérhető üzemidő:60-90 perc
Borítás:kiváló minőségű, újrahasznosítható műanyag
Csatlakozási értékek:100-240 V váltóáramú feszültség, 50/60 Hz

Pin It on Pinterest

Share This