A természeti környezet iránti tiszteletet és felelősséget komolyan vesszük cégünknél. Számunkra nemcsak a jelen, a jövő generációi is fontosak, ezért célunk, hogy tiszta környezetben biztosítsuk az értékes élet lehetőségét.

Környezettudatos gyártás

 

Gyártási folyamataink során környezetbarát műanyagokat és mérgező kadmiumtól mentes színezőanyagokat használunk. Szándékosan tartózkodunk a környezetkárosító égésgátló anyagok alkalmazásától. A porzsákokhoz nem oldódó ragasztót és biztonságos műanyagot használunk. Használati utasításainkat olyan papírra nyomtatjuk, amelynek faanyaga felelősségteljesen kezelt erdőkből származik.

Kevesebb csomagolóanyag

Kizárólag olyan környezetbarát anyagokat használunk a csomagoláshoz, amelyek megfelelő hulladékként elhelyezve (a Zöld Pont elveivel összhangban) újrafelhasználhatóak.

A Zöld Pont

A Vorwerk tagja egy kizárólag a csomagolási hulladékok szelektív begyűjtésére és hasznosítására létesült rendszernek (Dual System), amelynek működése megfelel az EU vonatkozó irányelveinek, és amely a Zöld Pont védjegyet adományozza. Részt veszünk a csomagolóanyag hulladék begyűjtésében és újrafelhasználásában is.

Spórolunk az energiával

A Vorwerk termékek más módon is kímélik a környezetet: kevés áramot fogyasztanak, miközben maximális hatékonysággal rendelkeznek.

Környezetbarátnak lenni a Vorwerknél annyit jelent, hogy minden munkafolyamatnál figyelembe vesszük a környezetet.

Pin It on Pinterest

Share This